End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Nike Tiempo Lunar Legend Ronaldinho

Az ikonikus focicipő ujjászületése. Csak így jellemezhetjük a Nike újdonságát, miután a Ronaldinho legendás kollekciójából került újraélesztésre a Tiempo Legend ezúttal kifejezetten a kispályás rangadókra szabva.

Nike Lunar LegendX VII Pro 10R IC

A kapcsolat megkérdőjelezhetetlenül nem véletlen. A sebesség, a tökéletes technika, a brilliáns pillanatok és a kötetlen kreativitás mind döntő faktor a kispályás meccseken és ha létezik ezeknek a tulajdonságoknak tökéletes kombinációja, annak egészen biztosan Ronaldinho a neve. Most a nyomába érhetsz és megpróbálhatod utolárni (vagy akár túlszárnyalni!) az utcán nevelkedett brazil hihetetlen képességeit. A 10R cipők visszatértek műfüves és terem talpakkal.

Nike Lunar LegendX VII Pro 10R IC

Ha ismerősnek tűnnek, teljesen igazad van. Az új Nike fegyver őseinek dizájnját másolja, mely utat talát sok futball-szerető szívébe. Marhabőr felső, Lunarlon talpközép résszel támigatva, stílusos részletek, mint az R10 aláírás és a talpbetéten lévő klasszikus szamba gólöröm.

A remake két színben érkezik, az eredeti fekete-fehér mellett királykék-fehér verzióval, melyet Brazília híres idegenbeli meze ihletett, mely Ronaldinho brilliáns karrierjének számos felejthetetlen pillanatának volt szemtanúja. Most eljött a Te időd, hogy a nyomába lépj!

Nike Lunar LegendX VII Pro 10R ICNike Lunar LegendX VII Pro 10R ICNike Lunar LegendX VII Pro 10R IC

A műfüves és terem Nike Lunar Legend R10 cipők már elérhetőek a Top4Football webshopon!

Mikoláš Bartoš – Top4Football.