End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Nike Mercurial CR7 6. Fejezet

A Nike "Született vezér" néven kiadja Cristiano Ronaldo ikonikus Mercurial futballcipőjének hatodik fejezetét 

Nike bemutatja Cristiano Ronaldo Mercurial futballcipője aktuális sorozatának utolsó előtti részét, amely a portugál nemzeti csapat vezéreként emeli ki CR7-et. A "Született vezér" névre keresztelt hatodik kollekciós  Mercurial Superfly 360 futballcipő legújabb generációjánál jelentek meg először azok a részletes elemek, melyek kiemelik Ronaldo kiváló válogatott karrierjét.

Nike CR7

Cristiano Ronaldo 2007 február 6.-án, csupán egy nappal a 22. születésnapja után húzta magára először a nemzeti válogatott kapitányi karszalagját. A következő évben a nemzeti csapat stabil vezérévé vált, amikor elindította  kapitányként zsinórban lejátszott meccseinek rekord sorozatát. Cristiano a pályán és azon kívül is született vezérré vált.

Nike CR7

A CR7 sorozat hatodik fejezetében a Nike Ronaldo a nemzeti válogatott kapitányi szerepére öszpontosított. Ennek köszönhetően viseli magán a futballcipő a portugál nemzeti színeket. A sarokrészen található a dekoratív kapitányi "C" jel. Figyelemfelkeltő lett a Nike jele is, amely grafikailag úgy lett tervezve, hogy az az Armilláris gömbre, a navigációs szerkezetre emlékeztessen,  kifejezve tiszteletét a korábbi Portugál Birodalom tengeri haderejének.

Nike CR7

A Nike a legkisebbek számára is elérhetővé teszi azt az érzést, amelyet maga Cristiano is átél mielőtt felhúzza a futballcipőit. Ezért mutatja be a Superfly modellt gyermek méretekben is.

A legújabb Nike Mercurial CR7 futballcipőt megtalálod a Top4Football webáruházában.

Jakub Jonáš - Top4Football

ZOOM SUPERFLY 9 ELITE CR7 SG-PROAC
nike
ZOOM VAPOR 15 ELITE CR7 FG
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE XXV FG
nike
Új
ZOOM VAPOR 15 MDS ELITE FG
nike
ZOOM SUPERFLY 9 MDS ELITE FG
nike
ZOOM VAPOR 15 MDS ELITE AG-PRO
nike
ZOOM VAPOR 15 ELITE XXV FG
nike
Új
ZOOM VAPOR 15 ACADEMY CR7 IC
nike
Mercurial Zoom Vapor 15 Academy CR7 TF
nike
ZOOM VAPOR 15 ACAD MDS FG/MG
nike
ZOOM VAPOR 15 ACAD XXV FG/MG
nike
Új
JR ZOOM VAPOR 15 ACADEMY CR7 IC
nike
Előző
Következő