End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

A Nike bemutatja az új Mercurial focicipő sorozatát, a “Dream Speed”-et

A Nike bemutatja az új Mercurial focicipők első kiadását. A “Dream Speed” kollekció kiemeli az egyes játékosok ambícióit és álmait. Fogni az álmaidat, kivinni őket a nagyvilágba, és valósággá változtatni, igazán különleges felszerelést kíván: a Nike Mercurial “Dream Speed” futballcipőt. A cipővel eggyé válva kibontakoznak a játékosok álmai, és segít nekik teljesen megmutatni a reményeiket és az erőfeszítéseiket. Ezeket a cipőket kizárólag Samantha Kerr, Cristiano Ronaldo és Kylian Mbappé fogja viselni, akiknek a DNS-ükben van a sebesség.

Cristiano Ronaldo

A Nike Mercurial “Dream Speed” kollekció egyedi designja a gyorsaság minden elemét megjeleníti. Ez az első a várhatóan több elemes szériából, amiket időről-időre bemutatnak majd az elkövetkező szezonok során. Szemet gyönyörködtető megjelenés a perforált mintázattól a pontozott részen keresztül a számozásig, mindennek megvan a helye. A sötétkék szín ezekkel a mintákkal a tervrajzok koncepciójára hajaz.

A cipő a mozgást és a kiszámíthatatlanságot jeleníti meg, még állóhelyzetben is, a körültekintő gondoskodással megtervezett részleteknek és a színes elemeknek köszönhetően. Az ízlésesen csillogó cipőfűzők, a fémes árnyalat, és a fakó Swoosh design adja meg az utolsó simításokat erre a műalkotásra. A "001" számsor a külső sarkon egy kiemelkedő részlet, ami emlékeztet, hogy ez az első kiadása a sorozatnak. The football boot embodies movement and unpredictability even when it’s standing still which is achieved through brilliantly execute details and colourful elements. Decently sparkling laces, metallic colour and fading out Swoosh design give the final touches to this piece of art. The “001” digits on the outer heel are another stand-out feature which is a reminder that it is the first edition from the new series. A 44,7 km/óra a focisták álomsebességét mutatja, amit Kylian Mbappé el is ért.

Végül, az “MDS” felirat a cipő külső oldalán is figyelmet követel. Nem nehéz megfejteni az üzenetet, a Mercurial Dream Speed szériára utal, ami a CR7 logót helyére került, a széles körben népszerű, a portugál varázsló kollekciójából. A Nike exkluzív kollekciójának fókuszát játékosok szélesebb spekturmára osztja szét, olyanokra, akik utolérhetetlenek és megállíthatatlanok.