End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Nike Mercurial LVL UP

A világ valószínűleg leghíresebb focicipője évfordulót ünnepel. Az elmúlt 20 évben a Nike Mercurial a sebesség, a robbanékonyság és az energia szinonímája volt, nem csupán a formája, hanem a felhasznált technológiai innovációk miatt. Az évfordulót megünnepelve a Nike kiadott egy különleges kollekciót, tisztelegve az ősök hagyatéka előtt.

Nincs is jobb módja az ünneplésnek, mint egy újabb, csodálatos dizájnnal ellátott modell. Egy különleges kiadás, amely követi a korábbi kollekciók hagyományait, és melybe szurkolók és játékosok százezrei szerettek bele. A végig fehér lenyomat egyszerűnek tűnhet, de ez közel sincs így. A Nike pipa dizájnja a Safari kollekcióra utal, mely 2010-ben meghódította a világot. Több korábbi, felejthetetlen színkombinációja előtt is tiszteleg az új modell a lábfej elején, a talpélen, valamint a sarkon végigfutó színes csíkkal.

Nike Mercurial Superfly LVL UP

1998-tól kezdve a gepárd-, a galaxis-, valamint lávaminták, vagy a visszatükröző színek mind részei voltak a cipőnek, melyet eredetileg a brazil legendának, Ronaldonak készített a márka. Az elmúlt 20 évben a cipőt használók sora nagyon, nagyon hosszúra nyúlt, szinte lehetetlen is mindet felsorolni, ahogyan ezen játékosok trófeagyűjteményét is. Azt hiszem nem mondunk keveset, ha azt mondjuk: a Mercurial megnyert mindent. A Mercurial egyszerűen arra született, hogy történelmet írjon, és folytatja is ezt a hagyományt. Az új, LVL UP modell egy új fejezet kezdete, légy részese te is! Légy készen, légy Mercurial!

Nike Mercurial Superfly LVL UPNike Mercurial Superfly LVL UPNike Mercurial Superfly LVL UPNike Mercurial Superfly LVL UP

Csatlakozz Cristiano Ronaldohoz, Kylian Mbappéhez és még sok más szupersztárhoz és szerezd be a Nike Mercurialt! Hamarosan a webshopunkon!