End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Nike Mercurial Superfly CR7 „Melhor“ 

A Nike bemutatta a Mercurial CR7 futballcipő speciális kiadását a „Melhor“-t

Cristiano Ronaldo futószalagon gyűjti az egyéni díjakat. A Nike hagyományt teremtett a portugál mágus nevével fémjelzett limitált kiadások bemutatójával. Ezúttal a CR7 kiadású futballcipők ötödik fejezete kapta a kivételesség csókját. Az enyhén módosított dizájn kiemeli Cristiano Ronaldo címvédését, és a trófea előtt tiszteleg. 

Nike Mercurial Superfly CR7

A világ legjobb játékosa cím újbóli elnyerését ünnepelvén a Nike a CR7 kollekció futballcipőjére platina színt varázsolt. Az korábbi győztes években a Nike superlimitált kiadásokat mutatott be. Gyakran aranyozott bevonatot kaptak, feltüntetve a számokat, melyek a madeirai szülött mindennemű elért rekordjait jelölik. Most egy finomított dizájnú futballcipőt hoztak létre, amely elegánsan egészíti ki az ötödik  „Cut to Brilliance“ fejezetet.

Nike Mercurial Superfly CR7

A „Melhor“ kiadás, portugálul  „legjobb“, az ötödik kiadástól a CR7 platina logóban és a krómozott talprészben kölönbözik. Az egész futballcipőt reflexiós elemekkel látták el, melyek feltűnően fénylenek. Igazán ragyogó! 
Két útja van, hogy megszerezd ezt a limitált kiadású futballcipőt: válj a világ legjobb játékosává, vagy látogasd meg a Top4Football-t és válaszd ki a cipőd. 

Jakub Jonáš - Top4Football