End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Mercurial Superfly vs. X17+ PureSpeed

Az új Nike és adidas futball cipők összehasonlítása

A mai összehasonlításhoz a kategóriájukban az egyik leggyorsabb futballcipőket választottunk: Nike Mercurial Superfly V és adidas X17 + Pure Speed. Első ránézésre két teljesen különböző futballcipő, de van egy közös tulajdonságuk - sosem lesznek mögötted. Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek és mi teszi őket különlegessé? Nézzük!

nike vs adidas

A Nike legnépszerűbb futballcipőinek ötödik generációjának bemutatásával számos olyan újítást vezet be, amelyek a focisták "fegyverét" egy magasabb szintre emelik. A Flyknit és a Flywire technológiának köszönhetően tökéletesen illeszkednek a lábhoz, és egyedülálló biztonságérzetet teremtenek. A labdarúgók szeretik a lágy felületeket és a precíz labdatartást, és pontosan ez a Superfly cipő. A cipőket gyors játékosoknak tervezték, ezért nagyon keskenyek és mindössze 193 gramm súlyúak. Nagy sebesség mellett a labda és a láb között súrlódást a speciális Speed ​​Rib szálak támogatják, amely a felső rész színes kialakításán láthatóak. Mi több, a Dynamit Fit szár erősebbé és stabilabbá teszi a lábat. A cipők szó szerint összeolvadnak a lábaddal, és a csökkentett súlyuknak köszönhetően ideális feltételeket biztosítanak az agresszív, nagy sebességű játékstílushoz, amit a talp nyíl alakú stoplijai emelnek ki.

nike vs adidas

Az első pillantásra teljesen különböző X17 + PureSpeed ​​cipő. Az egyik legfontosabb eleme az egy darabból álló techfit® felső rész. Alkalmalmazkodik a lábadhoz az igényednek megfelelően. Egy másik újdonság a rejtett fúzők, amely a labdarúgók körében pozitív reakcióval váltott ki. Erősíti a lábat, javítja a cipők aerodinamikai tulajdonságait, és tökéletes labdakontrollt biztosít. Elég okos? Kitűnő sarokszerkezete stabilan tartja a bokát így a hirtelen irányváltások kényelmesen és elegánsan kivitelezhetőek. Azt, hogy milyen érzést bitosítanak a rejtett fűzők csak a cipő felpróbálása után tudjuk meg.

Az alapvető kérdés: Nike, vagy adidas? Ezúttal mindkét márkát választjuk, hiszen ezekkel a cipőkkel progresszív újításokat hoztak a sportcipők világába, amelyeket nagyon nehéz felülmúlni. Most csak rajtad múlik, hogy melyiket akarod kipróbálni. Válaszd ki a Top4Football-on.

Jakub Jonáš - Top4Football