End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Nike Merlin – a Premier Leage hivatalos labdája

Az együttműködésük 20. évfordulójára a Nike úgy gondolta, hogy valami különleges designnal kell előrukkolnia, hogy egy modern fényt adjon a sportnak, ami egyre gyorsabb és gyorsabb lett. A Merlin egy teljesen új labda, ami addig is elszórakoztat, amíg türelmetlenül várunk az angol bajnokság következő szezonjára.

A legújabb Nike Merlin az első, kizárólag a Premier Leage-nek készített labda. Az élénk színekkel díszített, különleges, moduláris grafikai megjelenést az angol városok tájképe ihlette. És ez a fénylő rózsaszín és a sötét elemek kombinációja az, ami első látásra odavonzza a tekintetet. Nike úgy döntött, hogy az egyik bevált színpalettájához nyúl, amely egyértelműen változni fog a szezon során. Az innovációinak köszönhetően a Nike Merlin nemcsak erősebb, hanem gyorsabb is lett. 

Nike Merlin

Ezek a technológiai újításoknak lényegesen javítaniuk kell e sport vonzerejét, és a játékosok kiváló képességeivel együtt egy újabb, hihetetlen szintre emelni. És melyek ezek közül a legfontosabbak?

A korábbi verziókkal ellentétben a Merlin csak négy főpanelt tartalmaz, hogy sok „sweet spot”-ot hozzon létre, amelyek ideálisak a labda elrúgásához, lövésekhez, passzokhoz nagyobb erővel és pontossággal. A Nike Aerowtrack vonalak biztosítják, hogy a labda lebegés nélkül repüljön, ami korábban rendkívül bosszantó volt. Végül, de nem utolsósorban, az Urban Grip technológia, amely az ACC (All Conditions Control) továbbfejlesztett változata, biztosítja, hogy minden érintés a labdával  tökéletes legyen, a feltételektől függetlenül.

Nike Merlin

A legújabb Nike Merlin hamarosan elérhető a Top4Football webshopon. 

Jakub Jonáš - Top4Football.