End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

A Nike bemutatta az új, ‘Nuovo White’ futballcipő kollekciót

A legújabb generációs Tiempo gyönyörű fehér designjának bemutatását követően szinte biztosra vettük, hogy egy teljes kollekciót szentelnek majd ennek a megjelenésnek. És nem kellett rá sokáig várnunk. A Nike bemutatta a legletisztultabb kollekciót, amit valaha láttunk, a 'Nuovo White'-ot. Készülj az őszi eleganciára.

Nyilvánvalóan mindenki afelől érdeklődött, hogy lesz-e még más cipő is ebben a gyönyörű, tiszta fehér színben, amikor megjelent a Tiempo 8. Itt a válasz, megérte várni. A Nike elhozta a tökéetes tisztaságú szín teljes kollekcióját, amelynek eleganciáját a latin új kifejezés teszi teljessé – ‘Nuovo’.

Ami természetesen nem hiányozhat a kollekcióból, az a Nike zászlóshajó modellje, a Mercurial Superfly hetedik generációja, az alázatos testvérével, a Vaporral együtt. Mindkét cipőt kiemeli a krómozott ezüst részlet. Eddig csak a NikeID-t használva érhetted el az ehhez hasonló megjelenést.

Nike Mercurial Superfly "Nuovo White"

Nike Mercurial Vapor XIII "Nuovo White"

A kollekció részei még a PhantomVNM és a PhantomVSN, amelyek főbb jellemzői és vonásai kiemelkednek a fehér felsőrésszel. Egy biztos, ezek, és a kollekció többi darabja is elképesztően gyönyörű, és a pályán sem lesz ez másképp. Rajtad múlik, melyiket választod, melyiknek a technológiája illik leginkább hozzád. Ha még mindig vacillálsz, hogy melyiket válaszd, gondolj arra, hogy egy meccsnek két félideje van, így többet is választhatsz.

Nike Phantom Vision "Nuovo White"

Nike Phantom Venom "Nuovo White"

Az új Nike ‘Nuovo White’ focicipő kollekció már elérhető a Top4Football webshopon.

Jakub Jonáš - Top4Football.