End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Nike PhantomVNM "Game Over"

Elég határozottan lépett be 2019-be a Nike, bemutatva a megszelindíthetetlen új típust, a forró támadást. Engedjétek meg, hogy bemutassuk a PhantomVNM első modelljét, amely a népszerű modell újragondolása. Az évet a Game Over kollekció kezdi, a legrettegettebb támadóknak tervezve.

Nike PhantomVNM "Game Over"

A Phantom Venom legújabb generációját drámaian újratervezték. A modern dizájnba bújtatott felfegyverzett erő a korábbi Hypervenom generáció természetes követője.

A legtermékenyebb copő, halálos érzékkel a gólokra számos tulajdonságával arra született, hogy minden lehetőséget kihasználjon. A csúcs csatárok értékeivel megmaradtak, míg a PhantomVNM esszenciális innovációkkal lett felszerelve. Szemtől szemben a kapusokkal, a cél a pontosság és az egyensúly megtartása. Ezért készült a felső rész a méltán népszerű Flyknitből, míg megkapta a NikeSkin réteget is. Az új dizájnnak köszönhetően a felület, amely a labdát érinti, fejlesztést kapott, valamint meg is lett növelve. Ennek is köszönhető, hogy a fűzés alsóbb rétege sima érzést nyújt.

Nike PhantomVNM "Game Over"

A lövőfelület a belsőn szignifikáns módosításokon esett át. Első ránézésre nem felismerhető a fekete gerincnek és a speciális szögben emelkedő magasságoknak köszönhetően. A lövőzóna tizenhárom csapó szárnya optimális rotiációjával kontrollálja a labdát és elég erőt ad a pontos és gyors lövéseknek.

Végül, de nem utolsó sorban a Phantom VNM teljesen új talpéllel érkezik, melyet a pók hálója emel ki.

Nike PhantomVNM "Game Over"

Ezek már nem csak futballcipők, ez teszi teljessé a szupererődet! Az új PhantomVNM hamarosan elérhető a Top4Footballnál!