FINAL SALE – Min. 25% kedvezmény válogatott termékekre. VÁSÁROLJ MOST

header

Vissza az időben a Nike Premier III-mal

Képzeld el: Ott állsz a gyönyörű zöld pályán, készen arra, hogy bevethesd a képességeidet. De várj, mi van a lábadon? Ez nem akármilyen futballcipő; ez a Nike Premier III Exclusive, a Nike és az 11teamsports együttműködésében készült mestermű. Ezek a cipők nem csak lábbelik, hanem egy időutazás, tisztelgés a 90-es évek ikonikus Nike Air Strike futballcipője előtt.

A Nike Premier III Exclusive a labdarúgás gazdag örökségét ünnepli. Az elegáns fekete designnal, amelyet a feltűnő fluoreszkáló zöld Swoosh díszít, ezek a cipők egy nagyszerű korszak előtt tisztelegnek. Ez a futball aranykorát idézi, amikor legendák voltak a pályán és minden mérkőzés látványosság volt.

_

 

_

 


Nike Premier III x 11teamsports 

Azok számára, akik ismerik a Nike Premier sorozatát, ezek a cipők többet jelentenek mint egy divatos darab; ezek a kiválóság szimbólumai. A Premier III folytatja a kényelem, a stílus és a teljesítmény örökségét. A prémium minőségű marhabőr felsőrésszel és a módosított varrásmintával ezek a cipők páratlan kényelmet és támogatást nyújtanak minden szintű játékosnak.

A Nike Premier III exkluzív változatát csak az 11teamsports-nál szerezheted be

_

 

_

 


Nike Premier III x 11teamsports