End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Nike kiadja a Rising fire kollekciót

A tavalyi év hasonló időszakában a Nike bemutatta Rising fire futballcipő kollekcióját, melyet a jövő csillagai számára terveztek. Most, szinte ponosan egy évvel később a "swoosh" a jelenleg fél-kollekció aktuális dizájnjával újra felszereli a fiatal tehetségeket.

A tavalyi évben a Nike új élményt hozott a szezon előtti stílussal az új Rising Fire kollekció koncepciójával. Már a neve is mutatja, hogy szenvedélyes és robbanékony fiatal fegyverek számára készült, akik kiszámíthatatlan stílusukkal és a világklasszissá válás lehetőségével nyűgöznek le.

Nike Mercurial Superfly "Rising fire"

A legújabb Rising Fire kollekció bordó, már-már gesztenyebarna színű kivitelben, ezüstös csillogással jelenik meg, kiemelve az egyes modellek jellegzetes elemeit . A Nike új kollekciója csak két modellt tartalmaz, a Mercurialt és a legújabb gyermeket a Phantom Visiont.

Nike Phantom Vision "Rising fire"

A Mercurial modell a Just Do It kollekció hófehér dizájnja után visszatér a tipikus swoosh-sal a futballcipő elején. Az egész cipőn átütő, ezüst színű Nike logók tűnnek fel. A PhantomVSN modellnél a cipő belső oldalán egy ezüst színű háromszög található, amely az új sziluett futballpiacra való belépését szimbolizálja.

A Rising fire új kollekciója elérhető a Top4Football webáruházban. Csatlakozz azok közé a fiatalok közé, akik feltüzelnek minden meccset.

Nike Mercurial Superfly "Rising fire"

Nike Phantom Vision "Rising fire"

Nike Phantom Vision "Rising fire"

Jakub Jonáš - Top4Football.