FOOTBALL SUMMER SALE - 25-75% kedvezmény futó & lifestyle termékekre! VÁSÁROLJ MOST
Nike Terra pack

Nike Terra pack

2019.11.25. 3 perces olvasási idő

A Nike bemutatja a legújabb focicipő kollekcióját, a Terra Pack-et, amiben Mercurial-t és PhantomVNM-t is találsz.

A Nike folytatja a trendet, a 4 modelljét különféle csoportokba rendezi megjelenéskor. A legújabb, Terra Pack kiadás is ide tartozik, mivel most a Mercurial és a PhantomVNM van soron, amelyek most homokszínbe öltöztek.

A Terra Pack kollekció egy szokatlan kombinációval rukkol elő, a Mercurial Vapor 13, a Superfly 7, és a Phantom Venom hármasával. Most először a Phantom nem a kreatív testvérével, a Visionnal együtt jelenik meg. És úgy tűnik ez pipa új útja - új trendeket és kombinációkat összerakni, attraktív megjelenéssel.

Ez a legújabb csomag homokszínű megjelenést kapott, misztikus lila kiegészítéssel. Ez a gyönyörű árnyalat a játékosok belső erejét jeleníti meg, a természetes képességeiket, mintha érzékszerveinket, intuíciónkat, és egyensúlyunkat javítanánk. A Mercurial on a lila részek vonzzák a tekintetet, főleg a mellette lévő zöld árnyalatoknak köszönhetően. Lehet, hogy azt mondanád, hogy a szín, ami sokaknak a bőrük színéhez hasonló, és hozzá Hulk színei, nem működnének, de valójában egyedi látványt ad a Mercurial ikonikus vonalvezetéséhez.

A PhantomVNM modellen is megjelenik a karakteres sivatagi design. Azonban az erős zöld it nem annyira hangsúlyos, csak a cipő sarkán, a földgömbön jelenik meg. Amikor forgatjuk, a külső talpon megláthatjuk, hogy ahogy a pipán, a külső rész is zöld, kék és lila árnyalatban tündököl.

A Terra Pack a pályán is megerősíti szokatlan jellegét, csak a kiválasztott kevesek lábán lesz látható, mint Harry Kane és Eden Hazard. Amikor a Bajnokok Ligája fényei felgyúlnak, az ideális alkalom a Föld kollekció bemutatására. És mivel az új Nike Terra Pack kollekció már elérhető a Top4Footballon, elkezdheted írni a levelet a Jézuskának!

Jakub Jonáš - Top4Football.