End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Sergio Ramos: Corazón Y Sangre

A Nike bemutatja Sergio Ramos Tiempo 7  „Corazón Y Sangre“ limitált kiadású futballcipőjét.

Elég sokáig tartott amíg egy hátvédet saját, limitált kiadású futballcipővel tiszteltek meg.  Ki lehetett ezt hagyni a domináns spanyol torreádor Sergio Ramos esetében? A Nike elismeri a sikereit, és olyan legendák közé sorolja mint  Ronaldinho, Francesco Totti és Andrea Pirlo, akik saját Tiempo futballcipőkollekciót kaptak. „Corazón Y Sangre“ tehát a szív és a vér a spanyol futballhagyományok előtt tiszteleg. 

Az elsőosztályú hátvéd, az egyike a legjobbaknak azok közül, akik az ellenfél játékosait próbálják megállítani. Fontos gólok szerzője, kapitányi karszalaggal a kezén ösztönző vezetői képességekkel rendelkezik, és a játékstílusa amely szexivé tette a védekezést. Mindez lehetővé tette e mesteri alkotás létrejöttét. 

Nike Tiempo Corazón Y Sangre

Ramos nagyban befolyásolta a  Tiempo 7 limitált kiadású futtballcipő végső dizájnját. A fehér andalúz lovak iránti szeretete határozta meg a cipő gyöngyfehér bőr felső részét. A cipő sarkán megtalálható teljesen új SR4 logó R betűjén egy patkót találunk, mellyel a spanyol harci lovak előtt tiszteleg.  A cipőn Ramos gyermekeinek nevei mellett megjelenő zászlók Andalúziára, a születési régióra és Spanyolországra utalnak. 

Egy másik terület, amely az egyik legfontosabb a világ legjobb hátvédje számára, a család. A cipő oldalán feltüntetett "Familia“ feliratot az Rn’R iniciáléval egészítették ki, azaz Ramos és Rubio, Pilarnak, az élete szerelmének a neve. A házaspárnak két gyermeke született, Sergio Jr. és Marca. Az ő nevük egyrészt a cipő gondosan átdolgozott betétjén, ill. a minden pár cipőhöz tartozó zsákon is megtalálható. A „Noventa Y Vamos, 90+“ felirat Ramosra az elmúlt időszakban annyira jellemző, a meccsek utolsó másodperceiben szerzett döntő góljaira utal. 

Sergio a futballcipőin három jelszót tüntetett fel  – vágy, karakter és szenvedély. Ramos szerint ezek a szavak fejezik ki a vezetői egyéniséget és az örökséget, amit szeretne átadni. „Annyi év játék után itt van ez a futballcipő, ami kifejezi azt amit érzek, és azt, aki valójában vagyok. A történetemet meséli el. Minden egyes eleme személyes. Ez egy megvalósult álom,“ mondja Ramos. 

Nike Tiempo Corazón Y Sangre

„Corazón Y Sangre – ez a két szó számomra nagyon fontos. A szív képviseli az elhivatottságot az iránt amit csinálok, a DNS pedig a véredben van. Egyedül annak köszönhetően lehetsz a legjobb, ami belül van.“ 

Ebből a futballcipőből összesen 4000 pár készült, és nálunk a Top4Football-nál korlátozott számban elérhető. Szeretnél olyan lenni mint Sergio? Akkor ne hagyd ki ezeket a szépségeket.

Jakub Jonáš - Top4Football