End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

NIKE X EA SPORTS
HYPERVENOM 3

A világ lakosságának fele vallja magát futball rajongónak és amíg milliónyian húzzák fel a stoplis cipőjüket, hogy pályára lépjenek, az EA SPORTS FIFA játéka még ennél is népszerűbb. Az Angol Premier League elit játékosai által a pályán töltött egy percre 26,000 óra EA SPORTS videójátékkal töltött idő jut szerte a világon.

A limitált kiadású Nike X EA SPORTS Hypervenom 3 a második együttműködés a FIFA játék készítőivel. A felsőrész grafikája a digitális mozgásrögzítés technológiája előtt hajt fejet ami a világ legjobb játékosainak mozdulatainak rekreálásához használtak. A fényvisszaverő márkajelzést a sarkon az ikonikus FIFA “power bar” ihlette. További EA SPORTS jegyek jelennek meg a bokarésznél, a fűzőn és a cipő dobozán is.

Vedd med most

A támadó góllövőknek tervezett Nike Hypervenom Phantom 3 DF normál talajra készült stoplis férfi futballcipőt úgy alakítottuk ki, hogy fokozza az elrúgási gyorsaságot és gyors irányváltásokat tegyen lehetővé rövidfüves pályákon.

Vedd med most

JOBB LABDAÉRINTÉS

A rúgási területen lévő textúra segít optimalizálni az elrúgási sebességet. Az All Conditions Control (ACC) technológia nedves és száraz körülmények között is precíz labdakezelést tesz lehetővé.

Vedd med most

TELJES FLYKNIT SZERKEZET

Innovatív Flyknit öleli körül teljesen a lábfejedet, kombinálva a szellőzést, a rugalmasságot és a tartást igénylő területeket, hogy a cipő tökéletesen rásimuljon a lábfejedre. Ultrakönnyű, szupererős szálak fogják át a lábfej közepét, összekapcsolódva a fűzőkkel, hogy stabilitást nyújtsanak az oldalirányú mozdulatokhoz.

Vedd med most

MOZGÉKONYSÁGOT BIZTOSÍTÓ TAPADÁS

A Nike HyperReactive talp rugalmas elülső része dinamikus, mégis stabil, így lehetővé teszi a gyors befutást és irányváltást normál talajon. Az oldalsó rész stoplimintázata tapadást biztosít a gyorsuláshoz, a fékezéshez és az oldalirányú befutásokhoz.

Vedd med most