SEASON PREPARATION SALE – Min. 25% kedvezmény válogatott termékekre. VÁSÁROLJ MOST

Olcsó vs drága - adidas X Speedportal

Ahogy a múlt héten elkezdtük a Nike Mercurial Vapor 15-tel, úgy most folytatjuk az adidas flagship futballcipőjének, az X Speedportal, különböző szintjeinek összehasonlításával.
Ezúttal elsősorban a modell fűzős változatára összpontosítunk.

X Speedportal .1

Kezdjük a legmagasabb szintű verzióval, ami tele van új anyagokkal és technológiával. SPEEDSKIN 2.0 textil alapú anyaggal rendelkezik, amely nagyon vékony és kiváló tapintást biztosít labdaérintéskor. A Primeknit anyag szuper puha a fűzős részen és körbeöleli a lábadat.

A sarokrész meglepően eléggé vaskos, ez leginkább azért van, mert rengeteg párnázottsággal van tele, amely biztosítja a sarok támogatását és kitölti az üres helyeket, amelyeket a legtöbb futballcipő nem, ez pedig remek illeszkedést nyújt.

A SPEEDPLATE 2.0 új stopli elrendezéssel és ami a legfontosabb, a talpba épített carbitex lemezzel rendelkezik. A stoplik minden eddiginél jobb tapadást biztosítanak és a carbitex miatt a talplemez kiváló rugózást nyújt futás közben.
199 grammos súlyával valamivel könnyebb, mint a régi adidas Speedflow .1.

Ez a Rick és Morty ihlette modell egy remek gyorsasági cipő, amely minden bizonnyal sok, a legmagasabb szinten játszó támadó és középpályás igényeit elégíti ki.

Vásárolj X Speedportal .1-et

X Speedportal .2

Továbblépve a második legdrágább cipőre, a felsőrész meglepően szép és puha. Az adidas által engineered upper mash-ként jellemzett, vékony és rugalmas, viszont nem annyira, mint a top verzió, de számunkra ez még mindig eléggé kielégítő.

A SPEEDPLATE 2.0 itt is megjelenik, azonban nincs benne carbitex lemez, mint a magasabb kategóriában, bár van egy karbon mintázat, ami azt sugallhatja, hogy van. A pályán ez azt jelenti, hogy a cipő nem olyan rugalmas és egy kicsit merev a lábközépnél.
A 256 grammos súlyával jóval nehezebb, mint a .1 verzió.

Az adidas X Speedportal .2 egy jó futballcipő, amely talán nem olyan nagyszerű, mint a drágább megfelelője, de mindenkinek megfelelő lehet, aki az alacsonyabb osztályokban játszik.

 

Vásárolj X Speedportal .2-őt


X Speedportal .3

Elérkezve az utolsó cipőhöz, a .3 szint a felsőrészen bevonatos textil anyaggal rendelkezik, ami némileg másolja az előző opciókat, de a minőségbeli visszaesés eléggé jelentős. A belsejében egy nylon-szerű anyagot találunk, ami jellemző az olcsóbb modellekre.

A SPEEDPLATE 2.0 itt is jelen van, legalábbis a stopli elrendezés, de a karbon lemez nyilvánvalóan hiányzik.

Az adidas X Speedportal .3 jó kezdő szintű cipő, amely leginkább a hobbi játékosok és a gyerekek számára alkalmas.

Vásárolj X Speedportal .3-mat

Segítettünk választani? Mint mindig, minden leginkább a játékoson múlik, nem pedig a cipőn. Mindemellett viszont egy jó futballcipő határozottan kényelmesebbé teheti a játékot és javíthatja a teljesítményedet.

Fedezd fel az összes X Speedportal-t