FOOTBALL BOOT SALE – Akár 60% kedvezmény kiválasztott futballcipőkre VÁSÁROLJ MOST

Prémium minőségű Knotley cipőfűző

Már veled is biztosan előfordult, hogy játék közben elszakadt a cipőfűződ, amely inkább hátráltatott, így nem tudtál teljes mértékben a játékra koncentrálni. A legnagyobb probléma viszont nem az elhaszált fűzők eldobása, hanem a helyettesítése volt. Ezért mutatjuk most be a prémium minőségű Knotley cipőfűzőt, melyet kifejezetten a futballhoz fejlesztettek ki. Cipőket bekötni!

Knotley laces

Ez a szimpatikus márka a napfényes Kaliforniából bemutatja az első, kifejezetten a futballhoz fejlesztett minőségi cipőfűzőt. A csúcsminőséghez szükséges a szakma kiváló ismerete, amely lehetővé teszi a minőségi cipőfűző megalkotását. A Knotley különleges Traction-Knit szálból készül, ennek köszönhetően nem változik az alakja, nem oldódik ki, de mindenekelőtt nem szakad. Természetesen ellenáll a nedvességnek és egyéb szennyeződésnek.

Knotley laces

A Knotley különbőző fajta, különböző színű fűzőt kínál. A maximális minőség mellet a szükséges stílust is megadja. A Knotley futball cipőfűzőt próbáld ki először nálunk a Top4Football-nál!

Jakub Jonáš - Top4Football.