End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Puma Future "Code Breaker" Limitált Kiadású Kollekció

Eljött a változások ideje, hogy a régi szokások helyett újakat hozzunk a játékba. A Puma ezért bemutatta a legújabb kollekcióját. A limitált kiadású pakkban mindösszesen 1400 pár található. A tökéletes küllemű, tiszta fehér Puma Future cipők a  “Code Breaker” kollekcióból világszerte kerülnek a piacra. Meg tudod szerezni a tiedet és ezen felül egy túrát egy AC Milan meccsre a San Siroba? Hogyan? Folytasd az olvasást!

A dizájn és a sztori is minden elemében különleges. A futball világ nagyon régen nem látott ennyire tiszta, leegyszerűsített megoldásokat. A nemes, fehér felső rész szinte érintetlen marad a sarkaknál található árnyalt számok által. A digitális kódnak pedig speciális üzenete van, te fel tudod törni?

Puma Future 19.1 NETFIT FG Code Breaker

Rendben, talán nem vagyunk mind tech-guruk, szóval nem kínzunk tovább. A kód földrajzi koordinátákat rejt - mostanra talán tudod is, hogy mit -, az AC Milan otthonának, a San Sironak a helyét jelölve. Egyben pedig a jegyeid egy kivételes versenyhez.

A limitált kiadású cipőj vásárlásával és a kód feltörésével egy felejthetetlen élményt nyerhetsz az olasz óriás, az AC Milan otthonába. A szerencsés nyertes egy napot tölthet a legendás középpályással, Massimo Ambrosinivel. A különleges nyeremény tartalmaz egy túrát is a Rossoneri stadionjában, edzést a Milan edzőközpontjában és természetesen jegyeket az AC Milan egy hazai mérkőzésére.

A limitált kiadású Puma Future 'Code Breaker' kollekció már elérhető a  Top4Football webshopon! Gyorsan fogynak a méreteink, szóval siess, nehogy lemaradj egy életre szóló élményről!

Puma Future 19.1 NETFIT FG Code Breaker

Puma Future 19.1 NETFIT FG Code Breaker