End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Puma Future "Flash pack"

Az ellenfelek megsemmisítése kék színben. A Puma folyamatosan frissíti a kollekcióit, és most bevezeti a Future futballcipők új generációját, amelyet több, progresszív változtatással átalakítottak, hogy a játékosok megismerhessék az agilitás új dimenzióit.

Ez a ragadozó vadállat sok sikert ért el az elmúlt hónapokban, és készen áll újra ragyogni, bemutatva Future modelljének új generációját. Annak ellenére, hogy Flash Pack néven szerepel, egyedül érkezik, nem az One cipő kíséretében. Ilyen módon magának követeli az összes figyelmet, láthatjuk, hogy szereti a reflektorfényt.

Puma Future "Flash pack"

Az új 5.1 generáció fejlesztésekor a Puma igyekezett maximális támogatást nyújtani a tehetséges játékosai mozgékonyságáért és dinamikájáért. Ebből a célból a felső része vékonyabbá, könnyebbé és rugalmasabbá vált. A NETFIT technológiával kombinálva adaptív kényelmet kínál, amely támogatja a lábad a hirtelen irányváltásokkor. Ily módon nagyobb mozgási szabadságot és élesebb fordulásokat biztosít, habozás nélkül. És ahol a láb a leggyakrabban érinti a labdát, a cipőn egy GripControl réteg van, hogy kellemesebbé tegye a kapcsolatot a labdával.

Luis Suarez and Antoine Griezmann

Az intelligens részletek mellett a cipő esztétikus kialakítása is azonnal felhívja magára a figyelmet, ellenállhatatlanul intenzív, kék színével. Miközben a rózsaszín részletek a felső részén szó szerint mozgatják a cipőt.

Most, amikor a védők nehezen legyőzhető szörnyekké válnak, kritikus fontosságú, hogy legyen egy gyors és kiszámíthatatlan fegyvered. Csak akkor verheted meg az ellenfeledet, mielőtt még pislognának.

A legújabb Puma Future 5.1 Flash Pack cipő már elérhető a Top4Footballon.

Jakub Jonáš - Top4Football.