End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

PUMA FUTURE party Londonban

Balotelli, Arnautovič és az MHD együtt velünk, Londonban bemutatták az új Puma FUTURE futballcipőt

A legismertebb macskaféle hétfőn ellopta a londoni éjszakát, és bemutatta a legújabb büszkeségét, a Puma FUTURE 18.1 NetFit futballcipőt. Szenvedélyes fociesemény, a sötét termekben átütő reflektorok, és a csillagok a színpadon mind hozzájárultak ahhoz, hogy a jövő megjelent a jelenben. Mi a Top4Football-lal ott voltunk.

Fiatal arcok sokasága tele váratlan tehetséggel találkozott a nyüzsgő londoni éjszakában, hogy különböző feladatokban kipróbálja a legújabb Puma FUTURE futballcipőt. Feszült, kettő a kettő elleni párharcok, szlalompálya, vagy a lövéspontosság. Ezeket a feladatokat a futballcipő forradalmian új kötési technikájára szabták. A speciális kamera trükkök segítségével a fiatal rajongók kipróbálhatták a levitációt is. És ez még korán sem volt minden. 

Nike Future event

A Puma a fenséges keresztelőt sztárjaira, Mario Balotellire és Marko Arnautovičra bízta. Az éjszaka elektrikus hangulatáról pedig az MHD és a Krept & Konan hip-hop művészek gondoskodtak.

Puma Future event

Lenyűgöző teljesítmények, szabad hangulat, modern hangzás, és néhány, a játék legkeresettebb ""művészei"" közül. Londonban megéltük azt, aminek köszönhetően a Puma a legnagyobb játékosok egyike. Úgy néz ki, hogy a vadállat készen áll egy lélegzetelállító évre. 

Puma future event

Jakub Jonáš - Top4Football