End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Új Manchester City mezek

A Manchester City megkapta történelmének első Puma mezét. Az új szett a város történelme, különösen annak ipari és kultúrális öröksége előtt tiszteleg. A hazai és idegenbeli mezeket is egy szimbolikus és stílusos eseményen mutatták be, Manchester ipari negyedében, a helyi zenei szférával kiegészülve. 

Inkább ünneplésnek nézett ki az esemény, de el kell ismerni, van is mit ünnepelnie Manchester kék részének a legutóbbi szezon után. Az egyedülálló hazai triplázással (négy trófea, ha az angol szuperkupát is beleszámítjuk) beírták a nevüket a történelemkönyvekbe, és Pep Guardiola csapata kétségtelenül ezt a tempót kívánja megtartani.

Puma x Man City kit launch

A bájos esemény a Mayfield kerületben zajlott le, hogy bemutassa a 2019/20-as szezon hivatalos mezeit, és a várt vendégeken kívül, mint Sergio Agüero és Oleksandr Zinchenko, a grime rapper és a kiskorától City rajongó Bugzy Malone is megjelent. A Puma világossá tette. A zene, a kultúra és a művészet nagy jelentőséggel bír az új partnerségben. Ez nem csak a futballról szól, hanem az egész futballközösségről, az egész városról.

Otthon, az Etihad Stadionban a Cityzenek a klub tipikus világoskék színét fogják viselni a további trófeavadászatukon. Ez nyilván az a szín, amit nem lehetett kihagyni. Azonban most először lilával kombinálták és emelték ki, egy színnel, ami eddig leginkább az idegenbeli mezeiken jelent meg. A finom hullámmintázat egy apró részlet, ami a történelmileg fontos szövőszékeket képviseli, amelyek fontos szerepet játszottak Manchester ipari forradalmában.

Puma x Man City kit launch

Egy kicsit extravagánsabb, ahogy mi neveznénk, az idegenbeli mez, amit a 80-as és 90-es évek inspiráltak, amikor a zenei élet új generációja jött létre Manchesterben. A fiatal művészek, zenekarok, DJ-k és a változatos klubkultúra áradását szimbolikusan sárga sávokkal ábrázolták a vállon és a színes csíkokkal az ujjakon. A játékos design nagyon érdekes sziluettet teremt, amelyet a City rajongói imádni fognak.

 

Puma x Man City kit launch

Mindkét mez egy fontos klub évfordulót is megjelenít, mivel az MCFC a 125 éves fennállását ünnepli. És aligha lehet tagadni, hogy a klubnak jelenleg éli az egyik legjobb időszakát, ha nem a legjobbat. A rajongók így biztosan várják az elkövetkező szezonokat a Puma mezekben.

Mikolas Bartos – Top4Football.