Séan Garnier a Top4Footballnál

Nem történik meg gyakran az emberrel, hogy egy Freestyle világbajnok látogat el a boltjába. Séan Garnier csehországi látogatása során bemutatta az utcai Urbanball játék koncepcióját, egyúttal a szokásához híven kiosztott néhány "kötényt" is.

Séan Garnier, a világ talán legismertebb freestyle focistája először jelenlétével megtisztelte a nagyszabású Touch the speed bajnokságot, majd megérkezett a boltunkba, hogy megmutassa ikonikus művészetét. Néhány tíz fiatal rajongó lehetőséget kapott, hogy személyesen találkozzon Séannal, majd a Panna és a Freestyle versenyszámokban mérték össze tudásukat. A játékosok kiváló díjakért játszottak, és a világbajnok csodálatát nyerhették el. Videónknak köszönhetően, amelyet lejjebb találsz éld át a délután hangulatát.

Séan a fiúknak bemutatta az Urbanball projektjét, amely olyan játékosokat hoz össze, akik szórakozni és fejleszteni szeretnék a technikai készségeiket. Az Urbanball egy olyan versenyszám, ami ötvözi a futballtudást a tánccal, és az akrobatikával. Egy speciális labdával játszák, amelyet megszerezhetsz nálunk a Top4Footballnál. A cél a szórakozás. Elég hozzá egy labda és a saját stílusod.

Jakub Jonáš - Top4Football.