5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz
Lábszárvédők

Lábszárvédők

2021.12.08. 3 perces olvasási idő

21. századi lábszárvédők

 Néhány játékos, hogy meccs közben ne korlátozza őket, a lehető legkisebb és legkönnyebb sípcsontvédőt keresik. Az ilyen típusú védők talán nem akadályozzák a játékod, de nem is szolgálják ki megfelelően a céljukat. Az amerikai G-form egy új, forradalmi és valóban elit modellel jelentkezett. A Pro-S 2 Elite sípcsontvédők annyira könnyűek és észrevétlenek, hogy elgondolkodtathat minket, hogy mennyire funkcionálisak és megbízhatóak. A válasz a SmartFlex. Egy szabadalmaztatott anyag, speciális puha habbal, ami puha és rugalmas, így tökéletesen alkalmazkodik a láb formájához. Az ütés hatására azonban gyorsan megkeményedik, szétterítve az energiát a teljes felületén, hogy a lehető legkevesebb hatás érje a lábszárat. Ezenkívül, ez a kifinomult védőréteg egy légáteresztő kompressziós zoknihoz van varrva, ami a teljes meccs alatt a helyén tartja majd.

G-form

G-form Pro-S 2 Elite vásárlás

A G-form másik remek modellje a Pro-S Compact. Ez a szabadalom is a gyorsan keményedő RPT technológiát használja fel, valamint olyan egyéb tulajdonságokkal rendelkezik, mint az alacsony profil, ami kielégíti a könnyedség igényét és a kompressziós zokni, ami segíti a vérkeringést és megbízhatóan gondoskodik az izzadságról és a könnyed viseletről. Mindkettő rendkívül tartós és kényelmes, ráadásul mosógépben is mosható. Ez a modell gyerek méretben is elérhető.
 
G-formG- form Pro-S Compact védő vásárlás

A G-form sípcsontvédők a megfelelő választás a modern labdarúgók számára, megbízhatóak és nem zavarnak majd meccs közben. További modellek itt találhatóak.