End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Sok boldogságot, egészséget!

Születésnapi ünnepség kiváló hangulatban és sok focis akcióval a Ječnán.

8 év, egy érett kor, amely rendes bulit kíván. Mint rendes sportolók, egy verseny délutánnal készültünk. Hol máshol, mint a Ječná 15-ön lévő prágai boltunkban. Kiváló időjárás és a még jobb hangulat színesítette a focis akciókkal teli délutánt, melyen részt vett David Lafata, a cseh futball-legenda is. Kezdődhetett a parti!

Felhúzni a futballcipőt és elkészíteni a saját számmal ellátott mezt. A nagyszerű születésnapi ünnepség Honza Weber hagyományos köszöntőjével kezdődött a kamera jelenlétében, melyben minden résztvevő segített neki.

Egész délután figyelemmel kísértük, hogy a fiatal focisták hogyan küzdenek egymással az értékes Adidas ajándékokért: Predator 18 futballcipő, Telstar focilabda, vagy sporttáska. 

Ezúttal nem csak a lőtt gólok számítottak, hanem a népszerű "kötény" is, a lövés pontossága a céltáblán, ill. a kreativitás az ezt követő freestyle párharcoknál. A trükköket az értékes vendégünk, a cseh futball-legenda David Lafata értékelte.

Nem maradt más, a legsikeresebbek megkapták megérdemelt díjaikat és elbúcsúztunk. Találkozunk a következő ünnepségen, egy évvel idősebben és szebben.

Jakub Jonáš - Top4Football