GEAR UP SALE - Spórolj akár 55%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Nike Tiempo Legend 8

Klasszikus a futballcipők között. A pótolhatatlan, legendás Tiempo Legend model újra magára vonja a figyelmet, már 8. alkalommal. Ez a cipő azoknak készült, akik imádják a minőségi bőrt, amit új technológiák segítenek. Mik az újdonságok?

Nike Tiempo Legend 8

Különösen a cipő felsőrészén lévő mintázat megkapó. A gyémánt formájú design varrás nélkül biztosítja a minimális víz- és sárfelszívódást a nehezebb időjárási körülmények között, és a tradícionális varratokkal ellentétben megelőzhető a perforáció, ami így garantálja a cipő tartósságát.

Nike Tiempo Legend 8

A Nike mérnökei a cipő belső felépítését is újraalkották. A Nike Sport Research Labból származó adatoknak köszönhetően létrehozták az új Flyknit Fit Tunnelt, ami körbeöleli a középtalpat, és még több tartást és stabilitást ad még a legélesebb irányváltásoknál is. A Quadfit háló egy másik módosítás, amit az új modell bemutat. Ez a hálós réteg kiegészíti az említett Flyknit Fit Tunnelt a láb elülső részén. A fő célja, hogy elkerülje a külső bőr túlterhelését és kényelmesen illeszkedjen bármilyen méretű és alakú lábhoz.

Nike Tiempo Legend 8

A Tiempo cipők nyolcadik generációja kristálytiszta fehér és kék-fekete színkombinációkban debütál. Azonban néhány játékos, mint például Virgil van Dijk vagy Sergio Ramos lábán már láthattál ettől eltérő, fekete-fehér prototípusokat is az elmúlt idszakban. A futballrajongók pedig egyből beleszerettek ebbe a változatba, ami miatt a Nike ígéretet tett, hogy limitált szériában kiadja hivatalosan is ezt a verziót. 

Az új Nike Tiempo Legend már elérhető, kizárólag a Top4Footballnál.

Mikolas Bartos - Top4Football.