Milyen ajándékot válassz a kis focistáknak?

Milyen ajándékot válassz a kis focistáknak?

2021.10.31. 3 perces olvasási idő

Segítünk kiválasztani a tökéletes karácsonyi ajándékot a fiatal tehetségeknek.

A te családodban is van egy fiatal tehetség, akit szeretnél meglepni egy szép karácsonyi ajándékkal, de nem vagy elég tapasztalt a labdarúgás területén és nem tudod minek örülne a legjobban? Akkor a lehető legjobb helyen vagy!

Melyik csapatnak szurkol? Gondold végig, melyik csapat meccsét nézi meg minden héten? Melyik játékosról beszél állandóan? Talán még háttérképnek is a kedvenc csapata/játékosa van beállítva. Mi sem egyszerűbb, mint kiválasztani a megfelelő mezt fanshop kínálatunkból. Egészen biztos lehetsz abban, hogy másban nem fogja elhagyni a házat.

Egy labdával sosem lőhetsz mellé. Ráadásul nem is túl drágák, kivéve ha valami extrára vágysz. Több száz óra örömöt hozhatnak a kicsik életébe. Egyedül a méretre figyelj! A 14 év alatti gyerekeknek válaszd a 4-es méretet. A legkisebbek számára (9 alatt), válaszd a 3-as méretet.

Hasonlóan klasszikus a futballcipő. Egészen biztosan hatalmas örömöt okozol majd vele. Nagyon fontos azonban, hogy jól válassz és megfelelően illeszkedjen, hiszen előtte nem tudja felpróbálni. Ha ez mégsem sikerülne, ne aggódj, vissza tudod küldeni és visszakapod a vételárat. De ha biztosra szeretnél menni, ellenőrizd, hogy melyik modellben játszik. Például "Predator", "Nemeziz" vagy "Mercurial". Egyszerűen válassz egy hasonló modellt, kicsit nagyobb méretben, hasonló formával.

Válassz esetleg egy praktikus terméket, amit nem csak focihoz használhat. Például egy sporttáska vagy hátizsák jöl jöhet az iskolába. A fiatal focisták között a tornazsák is nagyon népszerű.