End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Top4 kapuskesztyű a tavaszi kiárusításból

Adunk néhány kapuskesztyű tippet a tavaszi kiárusításhoz

Megállítani az ellenfél támadóit nem egy egyszerű feladat. A kapusok leginkább a képességeikben, ösztöneikben és a jól beállított kapufákban bíznak. A focikapus jó teljesítményéhez megfelelő felszerelés is szükséges. Van top4 tippünk a megfelelő kapuskesztyű kiválasztásához a tavaszi kiárusításunkból.

1. Nike GK Premier SGT
A Nike kapuskesztyű a minőség és a tetszetős dizájn kombinációját kínálja, amely beleillik az aktuális kollekcióba. Ezért is annyira népszerű a világ kapusai körében. A maximális kényelem érdekében belső szabással rendelkezik, a kesztyű felületének köszönhetően pedig minden időjárasi viszonyok között felkészült leszel a lövések hárítására. A kesztyű felülete négy miliméter vastag SGT funkciójú kontakthabbal van ellátva. Nem marad más hátra, mint felvenni a kesztyűt és "lezárni" a kaput.

Nike GK Premier SGT

2. adidas ACE training
Most kezded a védést és nincs tapasztalatod? Ezért is ajánljuk neked az adidas ACE kapuskesztyűt, amely segít neked belelendülni a játékba. Edzésekre és edzőmeccsekre ajánlott. Nagyon puha latex tenyérpárnákkal rendelkezik maximális tapadást biztosítva. Ne feledd, az edzésen születnek a jövő bajnokai. Az ACE kapuskesztyűk segítenek neked ebben.

adidas ACE training

3. Uhlsport Speed Up Now Supergrip HN
Az Uhlsport a kapuskesztyűk hagyományos gyártója a „Speed Up Now“ új kollekcióval jelent meg, szofisztikált technológiának köszönhetően szilícium, latex és neoprém elemekkel. A kesztyű befelé fordított varrással (HN) rendelkezik védett kisujjal, mutatóujjal és hüvelykujjal, amely maximális kényelmet és a védőfelület növelését biztosítja. Nem csoda, hogy Hugo Loris francia válogatott kapus is ebben a kesztyűben kergeti őrületbe az ellenfeleket.

Uhlsport Speed UP Now Supergrip HN

4. Uhlsport Eliminator Aquasoft RC
Ismersz valakit, aki szeret hideg, nedves időben játszani, miközben erősen fúj a szél? Valószínűleg senkit, rajtad kívül. A te fegyvered ugyanis az Uhlsport Eliminator kapuskesztyű. A kesztyű ebből a kollekcióból elsősorban kedvezőtlen időjárási viszonyok között ajánlott. Speciális Aquasoft habbal rendelkezik, kiváló tapadást biztosít esőben és nedves felületen. A kesztyű Windbreaker membránnal van ellátva, amely megfázás ellen véd. Ezeknek a technológiáknak is köszönhetően olyan védéseket tudsz bemutatni meghatározó pillanatokban, amelyek akár befolyásolni tudják a meccs kimenetelét.

Uhlsport Eliminator Aquasoft

Jakub Jonáš - Top4Football

Uhlsport Supergrip+ Speed Contact RC
uhlsport
Uhlsport Supergrip+ Speed Contact RC
uhlsport
NK GK MERC TOUCH ELITE - 22
nike
Uhlsport Supergrip+ Reflex Speed Contact NC
uhlsport
Uhlsport Supergrip+ Reflex Speed Contact NC
uhlsport
Mercurial Goalkeeper Touch Elite Soccer Gloves
nike
NK GK MERC TOUCH ELITE- FA20
nike
Új
ULTRA Ultimate 1 NC
puma
Új
FUTURE Ultimate NC
puma
FUTURE Ultimate NC
puma
Új
FUTURE Ultimate NC
puma
Mercurial Touch Elite Promo
nike
Előző
Következő