End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

TOP4 tip: Sportcipők, melyekben ragyogni fogsz. 

Az élet rövid. Vegyél sportcipőt". Visszatértünk az újabb

TOP4 tippel! Ezúttal az outfited újabb szükséges elemét kínáljuk neked, és ez a sportcipő. A következő pár cipő felfrissíti a kinézeted, kényelmet és meleget biztosít az előttünk álló hidegebb időszakra.                                                                                                                              

1.Puma Basket Classic LFS „White-white“                                                                  
Az első ránézésre nem feltűnő sportcipőben van valami. Először is fehérek, és a fehérek soha nem fognak csalódást okozni neked. Ez a legegyszerűbb szín nagyon elegáns, és különböző színekkel kombinálható. A Puma Basket cipő könnyű, kényelmes és felfrissíti az őszi kinézeted.  

Puma

2. Nike Air Max 90 Ultra Mid Winter
Az ikonikus cipő, amely idén ünnepelte a 30. születésnapját egyszerűen nem öregszik. Hatással vannak rá az új trendek és technológiák, és mindig elegánsak maradnak. A legújabb téli változat a maximális kényelem érdekében készült. A nagyon népszerűvé vált zokni utánzatú magas szára melegíti a bokádat. A legfelső réteg vízálló, és melegen tartja a lábad, az oliva színű dizájn pedig nagyon esztétikusra sikerült.                                                                    

Nike Air Max

3. és 4. Nike Classic Cortez Leather                                                                              
A legendás sziluett 1972-ben látta meg a napvilágot.  Egy klasszikus, melynek ötlete sokkal korábban született, és a Nike emelkedésének szimbóluma lett. Az 1972-es müncheni olimpiai játékok után ez a cipő leginkább a Forrest Gump filmnek köszönhetően vált ismét kedveltté, melyben Tom Hanks, a főszerepet játszó színész azonnal megszerette, a többit biztosan ismeritek. Évekkel később a modern trendnek megfelelően változáson ment keresztül, de a benyomás változatlan maradt. A cipő tökéletesen illeszkedik a lábhoz, hihetetlenül kényelmes és olyan benyomást kelt mintha halhatatlan lenne. Mert valóban halhatatlan. 

Nike Classic Cortez

Jakub Jonáš - Top4Football