End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Top4 tipp: zokni

Melyik zokni a legkényelmesebb az optimális teljesítmény elérésére?

Első ránázásre hagyományos és fölösleges. A focisták számára viszont a szükséges felszerelés alapja, a magabiztos "előadáshoz" a pályán. Az elmúlt években a zoknik átvették a sportszárak szerepét, és az edzést már nehéz lenne nélkülük elképzelni. Következzen  Top4 tipp, ahol olyan zoknikat ajánlunk neked, melyekben tökéletesen kényelmesen érzed magad. 

1. Nike Grip Strike Lightweight crew 
Egyszerű és tökéletes. A zokni nagyon kedvelt, nagyon jól illeszkedik a lábhoz, és a speciális párnácskáknak köszönhetően nem csúszkál a lábfejen. Anatómiai szabása körbeöleli a lábat és konfort érzést biztosít.

 Nike Grip

2. Nike Strike Crew CR7 
Nagyon hasonló zokni. A "Strike" extra párnácskákat kínál a sarok támogatására. Dinamikus kompressziós anyagának köszönhetően illeszkedik a lábhoz és kényelmes  érzést biztosít.  A CR7 kollekcióba tartozik, így biztosított az elegáns stílus.

Nike Strike Crew CR7

3. Trusox CRW300 Mid-Calf 
A zoknik specialistája. A tökéletes minőség, csak így lehet jellemezni a Trusox termékeket, melyeket a labdarúgók is megkedveltek szerte a világon. A modern Anti-Rutsch technológiát alkalmazza. Az effektív párnácskák melyek az anyag mindkét oldalán megtalálhatóak, az egyik oldalról a lábhoz, a másik oldalról a cipőhöz "tapadnak".

Trusox

4. Nike Grip Strike Light Crew
Nagyon hasonlítanak a kollégáikhoz. Azon felül, hogy tökéletesen illeszkedik a lábhoz, Dri-Fit technológiával van ellátva, mely elvezeti az izzadságot a zokniról. Mozgás közben teljes kényelemben érzed magad. 

Nike Grip Strike

Jakub Jonáš - Top4Football