End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Top4 tipp az őszi kiárusításhoz

Elkezdődött az őszi kiárusítás. Kínálatunkban rengeteg Nike, adidas és Puma futballcipő található. Hogyan válaszd ki a legmegfelelőbbet a széles termékválasztékból? Top4 tippet adunk a kiárusításhoz. Biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a megfelelőt.

Nike Mercurial Superfly SG
A Mercurial futballcipő kollekció a legnépszerűbbek közé tartozik. A kollekcióból az utolsó a "Lock in, Let it loose", melyet a híres játékosok viselnek szintén a kínálatunkban van. Az őszi időjárás és a nedves, saras pálya miatt a lágy talajra készült verziót ajánljuk.

mercurial superfly nike

Nike Lunar Magista
A Nike szabadidő kollekciója a labdarúgást és a divatot egyesíti. Kínálatunkból ezért nem hiányzik a Lunar Magista a Flyknit technológiával készült cipő, amely nem szokványos, színes dizájnt alkot.

nike magista

adidas futball labda
Az egyik legjobb minőségű labda a maga gömbölyű területén. A futballsztárok kedvelik, szebbnél szebb gólokat lőnek a gyémánt Bajnokok Ligájában. Ezzel a labdával öröm játszani.

adidas futball labda

Nike F.C póló
A Nike szabadidő kollekciója stílusos, ragyog és ízléses. Így a jellegzetes, változatos formatervezésű Nike F.C pólók nagyszerű darabjai lehetnek a ruházatodnak.

nike fc

Jakub Jonáš - Top4Football