SEASON PREPARATION SALE – Min. 25% kedvezmény válogatott termékekre. VÁSÁROLJ MOST

Úgy készülj a télre mint egy profi

Igen, így van. Érkezik az a kegyetlen időszak, amely ellensége a focisták többségének. Sajnos nem a napsütötte Dél-Európában vagyunk, ahol egy rövidnadrággal és egy vékony felsővel túl lehet élni ezt az időszakot. Ha a tél az ellenfeled lenne, biztos, hogy éles stoplik céltáblájává válna. Ezért készítettünk néhány szükséges dolgot amelyek nem hiányozhatnak a felszerelésedből, hogy kényelmesen töltsd el ezt az időszakot.

Merev izmok és végtagok, a hideg csípi az arcod, és valaki rálépett a fagyos lábujjadra. Nem lehetne ezeket a hideg hónapokat egyszerűen átugorni? Ez a költői kérdés nem egy edzés előtt elhangzott már az öltözőben. Elhinnéd, ha azt mondanánk, hogy ennek vége? Hogy örülni fogsz a fagyos műfüves pályának? Ez pedig így van. A nélkülözhetetlen felszereléssel úgy fogsz edzeni mint egy profi.

A hideg időben az alap egy funkcionális fehérnemű. Ajánljuk a hosszú alsóruházatot a lábakra is, amyelyre felveszed a melegítőt. Olyan könnyű és puha anyagokat kínálunk amelyeknek kiváló hőszigetelő hatásuk van.

Úgy készülj a télre mint egy profi

A megfelelő hőmérséklethez és kényelemhez elég egy réteg melegebb anyag. Lehet az funkcionális fehérnemű, felső, vagy melegítő. Szűk szabásának köszönhetően a felső, vagy a dzseki tökéletesen illeszkedik és szabad mozgást biztosít.

Úgy készülj a télre mint egy profi

A legújabb téli innováció a Nike Strike Snood nyakmelegítő, amely hullámos dizájnjának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a nyakad köré, rácsos szerkezetének köszönhetően pedig szabad légzést és kommunikációt biztosít. Ráadásul veszélyesnek is tűnsz majd. Légy igazi téli harcos!

Úgy készülj a télre mint egy profi

Ha a nyakmelegítőt kiegészíted egy kesztyűvel, a télnek nincs esélye. A hideg és a kedvezőtlen körülmények lassítanak. De te lehetsz az, aki gyorsabb lesz.

Úgy készülj a télre mint egy profi

Úgy készülj a télre mint egy profi

Jakub Jonáš - Top4Football.