End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Új Paris Saint-Germain hazai mez

Sok közös, együttműködésben eltöltött év, és még több következik. A Nike és a Paris Saint-Germain bejelentette, hogy hosszútávon folytatják az együttműködésüket, hogy bemutathassák az új szezonra készített hazai mezt. Egy, a három évtizednyi emléket jelképező vertikális csík dominálja a mezt.

New Paris Saint-Germain home kit

Már most a sportélet egyik leghosszabb partnersége, és még csak most jön a java. A Nike és a Pariss Saint-Germain több évvel bővítette partnerségét. Az évforduló megünneplésére egy új hazai mezt terveztek a párizsiaknak a következő, 2019/2020-as szezonra. A mez tükrözi az együttműködés kezdetét és visszahozza a domináns függőleges csíkot. Ezt a túlméretezett csíkot három másik, egyenlő vastagságú csík alkotja - fehér, piros és fehér. „Az új készlet nagyon szép, klasszikus szellemben készült. És jó újra látni a hagyományos klubcsíkot, ” - mondta Kylian Mbappé izgatottan.

New Paris Saint-Germain home kit

A Nike-nak sikerült a klub identitásának örökségét modern megjelenéssé változtatni, amely a párizsi mez karakterét emeli ki. És számos részlet, mint például a Párizs felirat a gallér belső oldalán, a város, a lakói és a klub közti kapcsolat kiemelésével egészíti ki.

Az új Paris Saint-Germain mez hamarosan elérhető a Top4Football-on.