End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Top 10 futballmez a 2019/20-as szezonban

Ha az összes érdekes mezt listázni szeretnénk, akkor legalább 30 pontja lenne a listánknak. A sportmárkák dizájnerei különösen kreatívak és eredetiek voltak, amikor megalkották a 2019/20-as szezonra a mezeket, és hihetetlen darabok születtek. A leglátványosabb elem, a minden eddiginél szorosabb kötelék a foci és a divat világa között, és ezt még inkább hangsúlyozták az ikonikus klubsziluettek újjáélesztésével. Mindenki meg akarja mutatni az igazi színeit, de már nem csak a pályán, hanem a tömött utcákon is.

TOP dresy letošní sezóny

10. Juventus idegenbeli mez

A Bianconeri és az adidas változtatott a megszokott identitáson és megszabadult a hagyományos csíkozástól. Emellett az idegenbeli mez megalkotásakor sem féltek merészet húzni, melyet a Tironó stadion kürüli épületei és architektúrája inspirált. Kamuflázs minták erősítik a pasztel-sivatag színeket, melyet a piros csíkok és a címer tesz teljessé.Az adidas remek munkát végzett a pasztel szín beemelésével a streetwear és casual termékeikből, ezzel új szintre emelve a Juve idegenbeli mezét.

Juventus Turín

9. AS Roma hazai mez

A Roma színeit egyszerűen élvezet nézni, ahogyan kiemelkednek a hazai mezük minimalista dizájnjából. A villám mintákkal való megjelenést a galléron és az ujjakon a római mitológia ihlette. "Az egyszerűségben rejlő szépség" lehet a Giallorossi új mezének mottója is.

AS Řím

8. FC Bayern München harmadik számú mez

A dizájn az európai klubfutball csúcsa előtt tiszteleg. A Baajorok harmadik számú meze a különleges BL estékre készül, ahogyan a München ismét a klubfutball csúcsára. A sütétkék alapot a milliomosok ligájának estéinek atmoszférája ihlette. A gyémánt minták a stadion fényeit tükrözik úgy, ahogyan a világ futballjának csillagai ragyognak a pályán. A mezt a klub tradicionális piros színe teszi teljessé. Mit gondolsz, eljutnak idén az ikonikus trófeáig?

FC Bayern Mnichov

7. Paris Saint-Germain harmadik számú mez

Az ambiciózus párizsiak harmadik meze a Nike-val való partnerségük harmincadik évfordulóját ünnepli. A tiszta fehér háttér remek alapot ad a csapat színeinek, melyek a hosszantí csíkozással hagynak nyomot mindenkiben. A gallér pedig mindennek tetejébe még exkluzívabbá teszi a mezt.

Paris Saint-Germain

6. Chelsea FC harmadik számú mez

Egy újabb darab a Nike harmadik mez sorozatából, mely a 90-es évek hangulatát idézi. A sötét alapon lévő narancs részletek az 1994-1996-os időszakhoz visznek minket vissza, amikor hasonló mezben léptek pályára a Chelsea játékosai. A remekül kidolgozott grafikus elemek és a narancs színek indusztriális érzést adnak a meznek. A fiatalabb szurkolók a streetwear lehetőségeket, míg az idősebbek a történelmi érzéseket, valamint a hagyományokat fogják értékelni a mezen.

FC Chelsea

5. Real Madrid C.F. idegenbeli mez

A Blancok ismét a világ legjobb csapata címmel rendelkeznek, melyet ezúttal is a mezükön viselnek, és melyet a klub az ikonikus arany szín tesz teljessé a királyiak megjelenésén. Az arany csodásan ragyog az erős sötétkék alapokon. Stílusos, divatos kivitelezés motiválhatja a szurkolókat, hogy énekükkel a legjobbat hozzák ki szeretett csillagaikból

Real Madrid

4. Paris Saint-Germain idegenbeli mez

Leginkább a párizsiak érdeme, hogy a divat utat talált magának a futballba. Különösen a kosármárka Jordannel való együttműködésük hoz tüzet minden egyes megjelnésükkel. Az új szezon előtt mindkét márka bemutatta az igazán különleges dizájnnal rendelkező mezt, melyet az az infravörös szín tesz még egyedibbé, melyet először 1991-ben használt a mára ikonikussá vált márka számos sneakerén és ruhadarabján. A PSG biztosra ment, hogy a legmenőbb és legeredetibb mez lehessen az övék a szezonban.

Paris Saint-Germain

3. Arsenal FC hazai mez

Az ágyúsok visszatérése a háromcsíkos márkához valószínűleg a nyár egyik legjobban várt dizájnja volt. A karakteres piros alap a kontrasztos fehér ujjakkal már sorban is áll az esztétikailag tökéletes és kiegyensúlyozott mez címért.FC Arsenal

2. Inter Milan idegenbeli mez.

Az életteli akvamarin szín a fekete és arany kombinációjával az évtized egyik legjobb mezét alkotja. Az Inter idegenbeli meze bizonyítja, hogy egyre eredetibb színeket és kombinációkat várhatunk, melyek még jobban mutatnak majd a pályán, mint képeken.

Inter Milán

1. Atlético Madrid idegenbeli mez.

Végig fekte, tetőtől talpig. Az új, idegenbeli Atleti mez hihetetlenül félelmetes, különösen a matt feketén vöröslő részleteknek köszönhetően. A Colchoneros az a csapat, mely sosem lép hátra. Az új mez érzelmekkel teli, és a végtelen kitartás és bátorság előtt tiszteleg, mely az Atletit a világ elitjébe emelte az elmúlt évek során.

Átletico Madrid

Szerezd meg a kedvenc mezedet a fanshopban, és mutasd meg az igazi színeidet.

Jakub Jonáš - Top4Football.