SEASON PREPARATION SALE – Min. 25% kedvezmény válogatott termékekre. VÁSÁROLJ MOST

Kint fagy van, és?

Ezt nem lehet megkerülni. Odakint fagy van, havazik vagy esik az eső (esetleg mindkettő), minden nedves, a látási viszonyok rosszak, nincsenek mérkőzések, de az edzés nem áll le. Az edzés kihagyása nem lenne bölcs dolog, függetlenül az időjárástól. Ismeritek a régi mondást - eddz keményen, hogy a meccs könnyű legyen.

asd
A téli edzés két dolgot igényel. Megfelelő ruházatot és megfelelő bemelegítést. Tehát jobb, ha békén hagyod a labdát, amíg a lábujjaid és az izmaid kemények. Kezdetnek ideális némi könnyű kocogás, útközben pedig egyre több elemet hozzáadhatsz. Fuss dinamikusan, ne adj esélyt a hidegnek, hogy utolérjen. Ezt a részt azonban többé-kevésbé az edzőkre bízhatod, viszont azt, hogy mit vegyél fel, neked kell tudnod. Mi mindenesetre szívesen segítünk.

Az első számú prioritás az, hogy melegen és szárazon tartsd magad. Ebben segítenek a modern funkcionális rétegek. Az alsó rész legelső rétege lehet a funkcionális rövidnadrág. A lábad számára ideális körülményeket a könnyű és légáteresztő kompressziós nadrágok biztosítják. Azok, amelyek a térdet is takarják, nagyon-nagyon fontosak. E réteg fölé húzhatod a rövidnadrágodat, zoknidat vagy melegítőnadrágodat. Ugyanez a fajta alapréteg vonatkozik a felsőtestre is. A funkcionális pólók gondoskodnak az izzadtságelvezetésről, így izzadás közben is mindig kellemesen száraz maradsz. Ezek is követik a tested alakját, így a mozgásodat egyáltalán nem korlátozzák. Még akkor sem, ha egyszerre többfélét viselsz belőlük. A legfelső réteg legyen egy melegítőfelső vagy egy kabát, vagy mindkettő, a hidegtől függően. És ahogy anyáink szokták mondani: Ha túl meleged van, még mindig le tudsz venni valamit.

asd

Ezek tehát az alapok. Most pedig jöjjenek a kiegészítők, amelyek ugyanolyan fontosak. Jeges és zsibbadt ujjakat senki sem akar. A kesztyű megteszi a hatását. A játékosok számára készült speciális csúszásgátló elemeket tartalmaznak a bedobásokhoz. Egy másik, nagyon népszerű téli darab a nyakmelegítő. Ahogy a neve is mutatja, melegen tartják a nyakadat, azonban ennél sokkal többet is tudnak! Választhatsz néhány komolyabb típus közül, amelyek a nyaktól egészen a fülekig képesek betakarni, így még az arcod is olyan lesz, mintha egy takaróba burkolózna. Ezek jellemzően tartalmaznak egy speciális réteget is az orrod és a szád számára, megkönnyítve a légzést, ami nagyon jól jön. 

Mindezek tetején a sapkák vannak. A testhő nagy részét elveszítheted fedetlen fejjel. És ami még rosszabb, amikor a füled kipirosodik a hidegtől, és nagyon könnyű célponttá válik azok számára, akik sosem hagynak ki egy alkalmat sem, hogy megpöcköljék. Au!

Oké, most, hogy rendesen felöltöztünk, bemelegedtünk és nyújtottunk, azt hiszem, megérdemlünk egy labdás edzést. Néhány igazán szép téli labdát mutatnak be a téli hónapokban.
Válaszd ki a neked legjobban tetszőt, és hajrá!