End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Global boot spotting 

Egészen erős héten vagyunk túl, tele izgalommal és remek egyéni teljesítményekkel, amely a legújabb cipőszemlénket is megihlette. Válogatásunkat ezúttal a csatárok uralják, ugorjunk is neki!

Lionel Messi (FC Barcelona) – adidas Nemeziz 18.1

Leo Messi az Exhibit Pakkból választotta magának a Nemeziz legújabb színvariációját. Ez volt az első alkalom, hogy az argentín (fél?)isten nem a saját kollekciójából válogatott. Nem is csoda. Ez a szín tökéletesen illik hozzá. Természetesen háromszoros is betalált bennünk két meccs alatt. Tipikus Leo.

Lionel Messi

Gonzalo Higuaín (FC Chelsea) – Nike Phantom Venom 

Ha a Nike képviselői tökéletes prezentációra vártak az új büszkeségük, a PhantomVNM kapcsán, Pipita egészen biztosan kielégítette vágyaikat. Londoni bemutatkozásán két góllal is jeleIzte, az erő megérkezett Britanniába.

Gonzalo Higuaín

Krzysztof Piatek (AC Milán) – adidas X 18+

Ellenfél kivizsgálva, gyenge pontjaik megállapítva, halálos csapás - kétszer is. Ez az, ahogy a lengyel missziója indult az AC Milan híres mezében. A szezon üstököse biztosította a döntetlen a Roma ellen a forrongó Olympiai Stadionban. Az Exhibit Pakk X18+ cipők pedig tökéletesen mutattak hozzá.

Krzysztof Piatek

Sergio Agüero (Manchester City) – Puma ONE 19.1

Mintha pontosan ilyen meccsekre született volna. Sergio Agüero akkor csapott le, amikor a Cityzeneknek igazán nagy szüksége volt rá. És aztán újra és újra. Ezúttal az Arsenal ellen, ez a kivégzése már a 10. mesterhármasa volt a Premier League-ben, amivel csak eggyel marad el a rekordot tartó, legendás Alan Shearer mögött. Már csak idő kérdése.

Sergio Agüero

Vinicius Junior (Real Madrid) – Nike Mercurial Vapor XII

Érkezésekor senki nem kételkedett a királyiaknál abban, hogy az ifjú zseni valami igazán különlegeset hoz magával Madridba. Most pedig az ifjú és vad Vinicius végre elkezdte megmutatni mi is az igazán, ami miatt helye van a habfehérek legendás történetében. Más játékosokkal együtt mutatta be a pályán a Game Over kollekció legújabb Mercurial darabját, annak remek dizájnjával.

Vinicius Junior

Jakub Jonáš - Top4Football.