Futball ajándék 60000/85000 Ft feletti vásárlás esetén. -- days --:--:-- Válassz ajándékot

HOPIJPIJPJPIJA legjobb olcsó futballcipők

Egy 100.000 Ft körüli értékű futballcipő vásárlása nem való mindenkinek. Nem mindannyiunknak vannak top ambíciói; nekünk, a helyi ligák és hétvégi bajnokságok játékosainak biztosan lesznek olcsóbb, megbízható cipők, amelyek tartósak és kényelmesen és biztonságosan elvisznek minket a végső sípszóig.

Sajnos a cégek folyamatosan megmutatják, hogy az olcsóbb futballcipőik minősége jelentősen elmarad a legdrágább változatokétól. Amikor ugyanannak a modellnek két különböző (olcsóbb és csúcs) változatát teszteljük, gyakran tapasztaljuk, hogy semmi közös nincs bennük.

Ezért úgy döntöttünk, hogy teszteljük a jól ismert modellek olcsóbb változatait, hogy segítsünk kiválasztani egy olyan cipőt, amely nem tesz téged tönkre anyagilag és segíti a teljesítményedet is.

1) adidas COPA Sense.3

Először is, kezdjük a teljes listából a legolcsóbbal. A COPA Sense.3 már az első viseléstől kezdve kényelmes volt, a lábujjak területe jól párnázott és illeszkedik a lábfejhez. Az elejét puha borjúbőr borítja, hogy segítsen a labda érzésében. Ezenkívül a talp és a stoplik ugyanolyan elrendezésűek, mint a legdrágább verzióé. Az adidas COPA Sense.3 cipővel nem igazán tudsz melléfogni, ha a legolcsóbb árkategóriából keresel cipőt.

adidas COPA Sense.3


2) Nike Premier III

Már az első pillantás alapján egyértelmű, hogy a Nike Premier III-mat a múlt cipői inspirálták, és ez az egyetlen teljesen bőrből készült pár a listánkon. Mindezek mellett a Nike Premier III cipő hihetetlenül jó ár-érték arányt képvisel. Kevesebb, mint 50.000 Ft-ért, kiváló minőségű kengurubőr cipőt kaphatsz, amelyet nehéz megtalálni más párban ugyanebben az árkategóriában. A bőr emellett elképesztő kényelmet és remek érintést garantál. Ha egy olyan teljesen bőrből készült futballcipőt keresel, amely az elit modellekhez hasonló anyagokkal és technológiával rendelkezik, de feleannyiba kerül, akkor lehet, hogy a Nike Premier III neked való.

Nike Premier III


3) adidas Predator Edge.2

Az adidas Predator Edge.2 futballcipő kiváló bizonyíték arra, hogy a legdrágább modellek olcsóbb változatai nem mindig lényegesen rosszabbak. A Zone Skin gumi érintkezési zónáik ugyanabból az anyagból készülnek, mint drágább testvéreik. Bár nem olyan nagyok és feltűnőek, szinte ugyanúgy végzik a munkájukat. Ezenkívül a felsőrészük kissé vékonyabb és rugalmasabb, amit sok játékos inkább előnyként, mintsem hátrányként értékelhet. Végül is, ha mindig is szeretted volna kipróbálni, milyen a Predator, de nem akarsz 100.000 Ft-ot költeni a legmagasabb verzióra, akkor valószínűleg az adidas Predator Edge.2 az, amit keresel.

adidas Predator Edge.2


4) Puma Ultra Pro

Az Ultra modell olcsóbb változata nem kapott olyan nagy leminősítést, mint ahogy az a gyorsasági cipőknél szokás. Ultrakönnyű konstrukció, kisebb tömeggel, mint az adidas és a Nike elit modelljei, kiváló stopli tapadás, és a legdrágább változathoz, a Puma Ultra Ultimate-hez nagyon hasonló anyag. Ha szeretnéd maximálisan növelni a sebességedet és közben pénzt is szeretnél megtakarítani, a Puma Ultra Pro tökéletes választás.

Puma Ultra Pro


5) Puma Future 2.3

Listánk utolsó darabja a Puma Future 2.3, amelyet a brazil fenomén, Neymar visel. Közel 30.000 Ft-tal kevesebbért, olyan futballcipőt kapsz, amely szinte megkülönböztethetetlen a legdrágább modelltől. Igaz nem fogsz minden a legjobb változatban meglévő technológiát megtalálni benne, de még mindig hihetetlenül kényelmes, a labdaérintés kiváló, és a kötött anyag a lábfej területén szépen körbetekeri a lábat, és prémium érzést kelt, amit nem várnánk el egy olcsóbb árkategóriájú cipőtől. Összességében, ez egy nagyszerű pár cipő, amely határozottan olyan érzést kelt, mintha a jóval drágább, elit változatokban játszanál.

Puma Future 2.3

Az olcsóbb futballcipők kiválasztása trükkös lehet, ezért reméljük, hogy ez az áttekintés a legnépszerűbb alacsonyabb változatokról segít a vásárlásban. Kiválasztottad már valamelyiket?