FOOTBALL SUMMER SALE - 25-75% kedvezmény futballcipőkre & Fanshop termékekre! VÁSÁROLJ MOST

A top csapatok új mezei a 2017/18-as szezonra

Hagyományos és két új együttműködés. A Nike, adidas, Puma bemutatott néhány új mezt a következő szezonra, amelyek nem hiányozhatnak a Top4Football kínálatából. Nézzük meg együtt!

tiempo

Tottenham 
A fiatal, becsvágyó csapat az utóbbi években egyre magasabbra tör. A Premier League 2016/17-es idényében elért rekord pontszámmal már az új szezon felé kacsingat. Mindezt optimistán teheti. A Nike ezt a fiatal, összetartó csapatot a szárnyai alá vette. A fiatalságnak, és a fényes jövőbe vetett bizalomnak köszönhetően jelenik mag a Tottenham mezén az ismert pipa, melyet a pajzzsal körbevett, a világ egyik leghíresebb, címerben szereplő kakasa egészít ki. A címer a klubra jellemző tengerészkék színt kapta. Ez a szimpatikus szín az alapja a csapat idegenbeli mezének, mely a veszélyt jelzi. A hazai mezzel együtt az Angol bajnokság második helyezettjének fejlődését képviseli. Bravó!

tiempo

Chelsea
Az angol bajnok forradalmi lépésre szánta el magát. A csapat történetében először a Nike lesz a hivatalos mez beszállító. A hazai mez a hagyományoknak megfelelően kék lesz, egy minimalista, de nagyon esztétikus kinézetben. A Nike fejlesztői számára kulcsfontosságú volt a londoni csapatra annyira jellemző szín árnyalatának meghatározása. Az apró részletek hozzáadása, a csapat alapításának éve és beceneve teszik stílusossá a mezt. Tizennyolc nagy trófea elhódítása az elmúlt két évtizedben, számtalan siker a korosztályos csapatoknál. A Chelsea nagy fejlődésének része a Nike.

tiempo

Barcelona
"A modern, sportos mez a büszkeséget és lelkesedést képviseli" - így jellemezte a Barcelona hazai mezét a brazil csillag Neymar. A „Blaugranas“ a hagyományosnak mondható gránátvörös-kék csíkos mezben szerepel majd. A katalán zászló ihlette mezen elvékonyodó függőleges sávok láthatóak, amelyek a mez dinamikus hatását adják. Neymar szavait a mez karjain feltüntetett „Força Barça“ felirat igazolja. Tökéletes munka!

tiempo

Sparta Prága
A leghíresebb cseh csapat bemutatta a következő két szezon hivatalos hazai mezét. A Nike fejlesztői ezúttal nagy hangsúlyt fektettek a mez elülső részére, melyen egy összetett csíkozás látható. A vörös szín halvány árnyalata a három alap sávot emeli ki, melyeket vékony keresztbefutó csíkok kötnek össze, kétszínű kombinációt alkotva. Ez a mez egyedülálló, hiszen nincs túl sok csapat a világon ilyen mélyvörös színnel, mely a klub elhatározását és büszkeségét képviseli.

tiempo

Manchester United
A "Vörös Ördögök" hazai meze a korábbi évek klasszikusai előtt tiszteleg. A két gombos, galléros mez elegáns és modern megjelenést biztosít. A jellemző vörös szín mellé az Adidas három csíkja és egy fekete-fehér sáv került a váll és kar részre. Modern, minimalista dizájn, amely kiemeli a büszke angol csapat előnyeit. Ez egy nagyon jól sikerült mez!

tiempo

Real Madrid
Tiszta fehér mez, amelyet már megszoktunk a királyi csapatnál. Első ránézésre egy lezser dizájn, a másik oldalon az egyszerű tökéletesség, amely összeköti a várost és a csapatot. Az égszínkék részletek kiemelik a helyet, ahol nincsenek határok - az eget. Egybevág a világ legismertebb csapata ambícióival. A legjobbnak lenni. Ha ehhez hozzáadjuk a klubvilágbajnoskság, Bajnokok Ligája, spanyol bajnoki győzelmeket, az állítás reális alapokra helyeződik.

tiempo

Bayern Mnichov
Óriás a világ színpadán. A Bayern München és az Adidas együttműködése már hagyomány. Retro stílus a modern idők igényeihez igazítva. Emlékeztető a 70-es évek dominanciájára, amikor uralták a Bajnokcsapatok Európa-kupáját és egész Európát. Az ikonikus piros szín és az átütő fehér csíkok ezt a dominanciát próbálják a mai korra áthozni, amely a német gigásznál szinte elvárás.

tiempo

Arsenal
Az Arsenal bemutatta az új hazai mezét azzal a vággyal, hogy a néhány éves böjt után ismét az Angol bajnokság élére törjön. A mezen nem hiányzik a tipikus piros és fehér szín, 2006 után ismét gallérral. Elegáns kivitelezés a klub két hivatalos színének összekapcsolásával. A jellemző ágyú, a csapat mezére kerülésének 50.-ik évfordulójának ünepe, mely kiemeli az "Ágyúsok" becenevet, valamint a finom ezüst színű grafika a váll részen. Szokatlan módon meg kell említenünk a zoknikat is, melyek kinézetével a Puma szintén eljátszadozott egy kicsit.

tiempo

Dortmund
A Borussia hazai mezének megtervezése egy igazi kihívás. Az erőteljes sárga szín nem enged meg semmilyen fölösleges kreatív próbálkozást. A Puma ezért egy finom grafikát tervezett vízszintes csíkozással mely beleolvad a mezbe. Az elmúlt időszakban a BVB meze a fejlesztők túlzott kreációitól szenvedett. A Puma ezért a 2017/18-as szezonra egy olyan mezt alkotott, amelyet e nagy német csapat nemcsak minden játékosa, namem szurkolója is büszkén viselhet.
 

Jakub Jonáš - Top4Football