End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

A hivatalos adidas Uniforia EURO 2020 meccslabda

Az EURO 2020 közeledtével az Adidas felfedte a hivatalos „Uniforia” labdát. A neve az egységet és az utánozhatatlan eufóriát képviseli, amelyet a futball hordoz magában. A labdát az összetartozás megünneplésére tervezték, mert a közelgő labdarúgó-fesztivál idején mindenkit összehoz majd a kontinensen.

Az Uniforia design ötvözi a művészetet és a labdarúgást. Az adidas egy olyan labdát készített, amelynek öröksége még a futballstadionoknál is messzebbre jut. A rajzszerű mintázat ötlete a lebonyolítás új, sokat várt formátumából származik, mivel most először fog Európában 12 különböző város otthont adni a meccseknek. A kialakítás szemlélteti a merev határok áthidalását, a futballszurkolók és a játékosok különbségeinek elmosását.

Official adidas Uniforia EURO 2020 Match Ball

Anika Marie Kennaugh, az adidas terméktervezője így kommentálta: „A hivatalos mérkőzés labda tervezésekor mindig a kultúrát jelenítjük meg; mi az utca szelleme, amelyet büszkén mutathatunk be a stadionban. Amit ezekben a városokban - az összes kulcsfontosságú városban - láttunk, az az, hogy össze kell jönni és egyesülni kell a változáshoz. A világ egyik legfontosabb sporteseményeként az UEFA EURO2020TM nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy büszkén mutassa be az egység hatalmát, és ünnepelje a sportot mint az emberek, ötletek és kreativitás összekötőjét.

Az Uniforia labda olyan kefeszerű vonalak kialakítását mutatja be, amelyek a labda teljes felületén megjelennek. Ezek a vonalak jelképezik az egyes országok határainak áthidalását, merészen ragyogó színeik a versenyekkel és a különböző kultúrák keveredésével kapcsolatos sokféleséget képviselik. Látványos meccsekre számíthatunk 12 különböző városban - London, Glasgow, Dublin, Bilbao, Amszterdam, Koppenhága, Szentpétervár, München, Budapest, Roma, Bukarest és Baku. Mindegyik város egyedi GPS koordinátákkal hagyja a jelét a labdán.

Official adidas Uniforia EURO 2020 Match Ball

Technológiai szempontból az Uniforia labda hatékonyságot nyújt, a legkorszerűbb teljesítményeknek szentelt kialakítást, és egy egyedülálló „Hi-White” anyagot, amely lehetővé teszi a labda jobb láthatóságát a pályán.

A labdáról már mindent tudunk, a többire pedig jövő nyárig várnunk kell. Szerezd meg a hivatalos adidas 'Uniforia' mérkőzés labdát a Top4Football webshopban.

Jakub Jonáš - Top4Football.