End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Esio Kinesiology kineziológiai tapasz

Stabilizáld a teljesítményed Esio tapasszal

A legmagasabb szintű sportteljesítmény nem csak egyedülálló örömöt ad, és felejthetetlen élményekkel gazdagít, hanem sok nehézséggel is jár. Az egyik a test óriási fizikai megterhelése, amely fáradtságot, sok esetben sérülést okoz. A modern korban a sérülések elleni védekezés, azok megelőzése elengedhetetlen. Pontosan erre valóak az Esio kineziológiai tapaszok.

A kineziológiai tapaszokat már biztosan láttad a profi focisták testén. Színesek, első látásra felkeltik a figyelmet, de nem ez a legnagyobb előnyük. Az Esio kineziológiai tapasz izomsérülés esetén csökkenti a fájdalmat, és véd az izmok és az ízületek végzetes károsodása ellen. Egyszerűen azt lehet mondani, hogy a sérült izomzat külső képviselője. Javítja a vérkeringést és intenzívebbé válik a nyirokfolyadék áramlása, miközben csökkenti a görcsök és gyulladások kialakulásának valószínűségét. 

A kineziológiai tapaszok használata enyhít az átmeneti kellemetlen fájdalmon. A különböző színű Esio tapaszokat megvásárolhatod az üzleteinkben, ill. a Top4Football webáruházában.  

Esio Kinesiology

Jakub Jonáš - Top4Football