End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Exkluzív túra Torinóban

Pavel Nedvěd a Top4Football csapatának bemutatta a Juventus focicsapatának sportkomplexumát

Miután Honza Weber megnyerte a kihívást Pavel Nedvěd ellen, Pavel betartotta azt, amit ígért. Egy exkluzív utazást készített számunkra Torinóba, ahol az egyik legnagyobb klub, az olasz Juventus sportkomplexuma áll. Ez csak néhány embernek adatik meg. A klub létesítményeinek megtekintése, melyen egy klubikon kísér végig. Lehet ennél többet kérni?

Egy álom vált valóra. A cseh futball legendájának Pavel Nedvědnek az exkluzív vendégei voltunk a Juventus Torino óriásklub csodálatos sportkomplexumának megtekintése alkalmával. Először viszont Honza Webernek le kellett győznie Pavelt a kihívásnál, amit készített számára. Sikerült, így a túra a Bianconeri-nél elkezdődhetett.

A múzeum - a hely ahol az összes klublegenda találkozik - megtekintése csodálatos élmény. Ez az élmény egyedülállóvá válhat, amennyiben a létesítmény megtekintésén az egyik legnagyobb klublegenda kísér végig. Pavel megmutatta a klub történetének fényes trófeáit, ugyanúgy a 2003-as Aranylabdáját is. Amikor a többi látogató észrevette az ikont, tapasztaltuk, hogy a cseh születésű korábbi kiváló játékos mennyire elismert személyiség a klub hierarchiájában.

Bejártuk a szentély VIP részeit, az "A" csapat öltözőjét és a pályáját is. Ez még korán sem volt minden, a következő nap egy speciális vendég várt ránk.

Kameránk elé állt, majd válaszolt néhány kérdésünkre a csapat boszniai sztárja Miralem Pjanič. Pavel és a Juventus középpályása is kézjegyével látta el az ajándéktárgyainkat és a legújabb adidas Predator futballcipőt, amit maga is hord.

Nagy köszönet illeti meg az Adidas vállalatot, hogy lehetővé tették ezt a különleges látogatást, és természetesen Pavelt is a legjobb bemutatóért amit kívánhattunk volna. Az új videónkon tekintsd meg a legjobb pillanatokat a torinói látogatásunkról, divertitevi.
 

Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi
Messi

Jakub Jonáš - Top4Football