End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST
Foci és karantén?

Foci és karantén?

2020.03.29. 3 perces olvasási idő

Nehéz időszakon megyünk most keresztül. De minden akadály egy újabb lehetőség a fejlődésre.

A focisták élete folyamatosan változik, tele változó szituációkkal. Eufórikus győzelmek, szíveket törő vereségek, ezeket mind-mind átéltük. A mostani helyzet azonban teljesen új. Új szabályok, új körülmények, új prioritások. Mit jelent ez számunkra? Még mindig nyerni akarunk, de most az a legfontosabb, hogy mihamarabb túl legyünk ezen, hogy visszatérhessünk az imádott gyepre. Minden nehézség ellenére megvan a lehetőség, hogy fejleszd magad és jobbá válj. Ez sok munkával jár, de mint tudjuk, az mindig meghozza a gyümölcsét.

Běžecký trénink

A pályák most zárva, de még mindig megvan a lehetőségünk egyénileg edzeni, futni. Mi sem egyszerűbb, mint befűzni a  futócipőt, felvenni egy nyakmelegítőt és dolgozni az erőnléteden. Növeld a sebességed, fejleszd az állóképességedet és mikor a futball visszatér, már hírből sem fogod ismerni a fáradtságot.

Alex Oxlade-Chamberlain

Van még miben fejlődni? Csak csekkold a közösségi médiát, hogyan dolgoznak otthon a profik. A karantén alatt extra időt kaptál az otthoni edzésekre. Nyugodtan valld be, kevés jobb érzés van, mint amikor egy párharc során lepattan rólad az ellenfél. Csak egy pár eszköz otthoni edzéshez és a szobádból tökéletes edzőterem lesz. A tested tökéletesítése, mint Cristano Ronaldoé, nem lesz egyszerű, de éppen ő az, aki tökéletes példa: a befektett munka mindig begéri.

A lehetőségek száma végtelen, hogy hogyan tudsz ilyenkor is fejlődni. Légy kreatív, találj új módokat és mindig maradj pozitív. Együtt, erősebben térünk vissza!

A te 11teamsports & Top4Football csapatod.