SEASON PREPARATION SALE – Min. 25% kedvezmény válogatott termékekre. VÁSÁROLJ MOST

Global boot spotting

Bár a legtöbb helyen már véget ért a szezon, még itt a hagyományos Global Boot Spotting blogunk, melyben ismét kiválogattuk a cipőket, amelyek figyelmet keltettek a világ futballpályáin. Számos igazán érdekes kiadás tűnt fel Európa pályáin, nézzük is meg őket közelebbről!

Raheem Sterling (Manchester City) - Nike Phantom Venom

Sterling csapattársa, Leroy Sané már megmutatta múlt héten, hogy mit is jelent az Euphoria Gold az aranyozott Mercurial Vaporral a lábán egy edzésen. Raheem Sterling ugyanakkor egy sokkal különlegesebb alkalomra tartogatta az új szín exkluzivitását és kivételességét, méghozzá az angol FA Kupa döntőjére. A cipő a döntőben egy mesterhármassal mutatkozott be a Watford ellen 6-0-ra megnyert mérkőzésen, melyen a Cityzenek bebiztosították a hazai triplát. A PhantomVNM tiszta színei csodásan álltak a hazai égszínkék mezévell

Raheem Sterling

Miralem Pjanič (Juventus FC) - adidas Predator 19+

A bajnoki címmel a kezükben a Juventus már megengedhette, hogy levegye a lábát a gázpedálról. Ezzel együtt a Bianconeri bemutatta a forrdalmi új mezét a következő szezonra, és egyből azt is, hogy hogyan mutat a pályán. Mi több, Miralem Pjanić az új adidas Predator 19+ cipőjében szédített mindenkit az aktuális, 302 Redirect Pack kollekcióból.

Miralem Pjanič

Krzysztof Piatek (AC Milan) - adidas X 19+

Az isteni Nemeziz 19+ ellpta a showt és a figyelmet, amely az aktuális kollekciók darabjaira irányulhatott. A különlegesen gyors X cipők pedig igazán stílusosan mutattak a pályán. Az egyik játékos, aki már meg is mutatta, Krzysztof Piatek volt, az AC Milanban, aki a Frosinone ellen lőtt góljával megtartotta a direkt BL indulásról szőtt álmokat a Rossoneri számára.

Krzysztof Piatek

Bernardo Silva (Manchester City) - adidas Nemeziz 19+

Védőként azt gondolhatnád, egy ilyen alacsony játékostól könnyű elvenni a labdát, Bernardo Silva esetében azonban ez nem így működik. Teljesítménye elrabolta a Manchester City szívét és joggal nyerte el a legjobb játékos címét egy sztárokkal telepakolt csapatban. Hétvégén, Raheem Sterlinghez hasonlóan góllal segítette csapatát egy újabb címhez, a szezonban már a harmadikhoz, lábán a Nemeziz 19+ legújabb generációjával a 302 Redirect Pack kollekcióból. A csillag fényesen ragyog!

Bernardo Silva

Shanice van de Sanden (Olympique Lyon) - Nike Mercurial Vapor XII

Csapattársaival együtt Budapesten szenzációs teljesítménnyel szerzett a holland csatár újabb BL győzelmet, a döntőben az FC Barcelona csapatát megsemmisítve. Shanice lábán a Victory Pack legújabb Nike Mercurial Vapor cipője volt, mely a közelgő franciaországi Világbajnokságra készült. A kollekció pedig máris beteljesítette végzetét, hiszen győzelemre született.

Shanice van de Sanden

David Alaba (FC Bayern München) - adidas Nemeziz 19.1

Talán már feltűnt, különösen szeretjük a finom, stílusos mez-cipő kombinéciókat. Míg a bajorok a Bundesliga utolsó fordulójában szerezték meg sorozatban a hetedik bajnoki címüket, a Bayern a következő szezonra készült új mezét is bemutatta. David Alaba nagyszerűen festett az új mezben, ahogyan a legújabb adidas Nemeziz 19.1 fűzős változatában is. A meghatározó védőjátékos még egy góllal is segítette csapatát a Frankfurt felett aratott 5-1-es győzelem során. Igazán nagyszerű és stílusosra sikerült nap!

David Alaba

Jakub Jonáš - Top4Football.