End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Global boot spotting

Ha arra számítottál, hogy a BL újraindulása előtti hétvége a vihar előtti csend csak, akkor bizony tévedtél. A legújabb kiadások, a legmenőbb cipők és egyedi darabok robbantottak a pályán. Lássuk, ki került be eheti válogatásunkba?

Kasper Schmeichel (Leicester City) – adidas Predator Mania champagne

Erre hatalmas pacsi. Mostanában láthattuk a dán kapust néhány igazi ritkaságban a pályán. Ezúttal a Tottenham elleni meccsen az újragondolt, ikonukus Predator Mania 2002-re esett a választása. Csodálatos darab!

Kasper Schmeichel

Cristiano Ronaldo (Juventus Turin) – Nike Mercurial Superfly VI

Csak idő kérdése volt, hogy mikor kápráztatja el a portugál legenda az olasz gyepeket is, ezen az időn pedig már bőven túl vagyunk. A CR7 kollekcióról a legutóbbi, Game Over kollekcióra váltó, ambiciózus portugál ezúttal a Sassaulo ellen mutatta meg, hogy attól még, hogy elmúlt 34 éves, nem tervez lassítani.

Cristiano Ronaldo

Max Gradel (FC Toulouse) – Nike Mercurial Vapor VIII

A francia Toulose középpályása tele van a nosztalgia energiájával. Szinte az összes legendás Mercurialt kipróbálta és megmutatta már, ezúttal azt a darabot, amely a rajongók szerint valószínűleg a legjobb darab a szériában, a 2012-es EB kollekcióból. Köszönjük Max a csodás emlékeket!

Max Gradel

Raheem Sterling (Manchester City) – Nike PhantomVNM

A rajongók egyre jobban megismerik a Nike új cipőjét. Legutóbb Gonzalo 'Pipita' Higuain lábába vitt elképesztő stílust, ezúttal pedig a City sztárja, Raheem Sterling prezentálta hasonló sikerrel. A Chelsea földbe döngölése pedig még emlékezetesebbé tette az ő és a Cityzenek napját, de tartunk tőle, hogy a Chelsea rajongók számára is felejthetetlen marad...

Raheem Sterling

Valon Berisha (Lazio Roma) – Nike Mercurial Vapor X

Egy újabb szenzációs választás. Valon Berisha, a Lazio sztárja 2014-be repített vissza minket a Frosinone elleni meccsen a Mercurial Vapor Shine Throguh-val. Milyen csodás, tiszta sziluett! Gyönyör a szemünknek!

Valon Berisha

Hugo Lloris (Tottenham Hotspurs) – Nike Tiempo VII

A Spurs kapitánya a Tiempo egyik fő arca. Nem győzte le Kasper Schmeichelt a hétvégi meccsen, de bemutatta a legújabb darabot a Game Over kollekcióból. Ismét el kell, hogy mondjuk, a Tiempok egyszerűen csodásan elegánsak a pályán.

Hugo Lloris

Jakub Jonáš - Top4Football.