End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Global Boot Spotting 7

Mind alig vártuk már, hogy felcsendüljenek a Bajnokok Ligája ikonikussá vált himnuszának első taktusai és ismét a kieséses szakasz izgalmait élhessük át. A legnagyobb színpadon a játékosok nem csak a teljesítményükkel, de a stílusukkal is szeretnék letenni a névjegyüket. Ismét kiválasztottuk az európai csaták legizgalmasabb cipőit.

Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain) – adidas X 18.1

Neymar és Cavani hiányában egy váratlan hős lépett elő a párizsiaknál a United ellen. A francia tehetség nagy szerepet játszott az Old Traffordon kivívott nagy győzelem biztosításában, melyhez élete első felnőtt gólja szolgált társaként. Mindezek tetejébe a Spectral Mode kollekció X 18.1 cipője tökéletes kombinációt alkotott a párizsiak hófehér idegenbeli mezével. A srácnak stílus folyik az ereiben.

Presnel Kimpembe

Heung Min Son (Tottenham Hotspur) – adidas X18+

A Spursnél nem a legegyszerűbb idők járnak mostanában, meg kell mitatniuk, hogy Harry Kane and Delle Alli hiányában is képesek teljesíteni. A koreai gyorsvonat Heung Min Son ugyanakkor büszkén vált vezérré és segítette a Spurst 3-0-ás, nagy győzelemhez a Dortmund ellen. A tökéletes teljesítményt az Exhibit Pack X 18+ cipője tette teljessé.

Heung Min Son

Dani Alves (Paris Saint-Germain) – Nike MercurialVapor XII

Az öregedést hírből sem ismerő legenda egy nagyon komoly sérülés után teljesít ismét úgy, mint fénykorában. Dani Alves csak nemrégiben váltott adidasról Nike-ra, de szerződés jelenleg nem köti egyetlen sportszergyártóhoz sem. A legjobb 16 közötti csúcsrangadóhoz a Game Over kollekció legújabb Nike Mercurial Vaporja mellett döntött.

Dani Alves

Lionel Messi (FC Barcelona) – adidas Nemeziz18.1

Rendkívül ritka esemény, hogy a legenda ennyire csöndes legyen. Sok helyzet, de egy sem talált utat a Lyon kapujába. Nem lennénk a Sevilla helyében, valószínűleg hétvégén már nem pont így néz ki az argentín lőlapja... Visszatérve a Lyon elleni meccsre, ezúttal az Exhibit Pack Nemezize illett tökéletesen a Blaugrana idegenbeli mezéhez.

Lionel Messi

Leroy Sané (Manchester City) – Nike Mercurial Vapor XII

Micsoda fordítás Gelsenkirchenben és micsoda gól az éppen ott nevelekedett ifjú csillagtól. Leroy Sané a kezdőcsapatban ezúttal nem kapott helyet, ami talán túl nyugodtá is tette a Schalke szurkolókat. Onnantól kezdve azonban, hogy a pályán volt, már nem volt, ami megállítsa, hihetetlen szabadrúgása pedig csak hab volt a tortán. Jegyezzük meg, nem ünnepelte gólját nevelőegyesülete otthonában. Leroy igazi példa a volt klub iránti tisztelet kapcsán. A Heritage Pack Vaporja csak úgy ragyogott a lábán.

Leroy Sane

Joshua Kimmich (FC Bayern München) – Nike Magista Obra II

A bajor óriás nehéz feladat előtt állt: megállítani a szinte megállíthatatlant. A legfőbb feladat pedig a védő Joshua Kimmichre várt. Ő pedig nem okozott csalódást, a Liverpool képtelen volt betalálni a németek kapujába a Kop előtt az Anfielden. A német védő rengetegett tett ezért az eredményért, társa pedig a VB kollekció Magista Obrája volt. Joshua még nem váltott az új PhantomVSN-re, úgy tűnik, azok közé tartozik, akiket érzelmi szálak fűznek ehhez az egyébként tényleg csodás cipőhöz.

Joshua Kimmich

Jakub Jonáš - Top4Football.