End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

EGYENLŐSÉGET MINDENKINEK!

NIKE EQUALITY/BHM MERCURIAL VAPOR

A FUTBALL NYELVÉT A VILÁGON MINDENÜTT BESZÉLIK, ÉS AZ MINDENKIHEZ SZÓL – AZOKHOZ IS, AKIK MINDENNAPJAIKBAN EGYENLŐTLENSÉGGEL SZEMBESÜLNEK, ÉS NINCS RÁ MÓDJUK, HOGY EZEN VÁLTOZTASSANAK. AZOKHOZ, AKIK FELNÉZNEK A SZTÁRSPORTOLÓKRA, ÉS MÉLTÁNYOLNAK MINDEN OLYAN GESZTUST ÉS TETTET, AMELY AZ EGYENLŐTLENSÉG FELSZÁMOLÁSÁRA IRÁNYUL A SPORTBAN ÉS A TÁRSADALOMBAN.

A SZIGORÚAN LIMITÁLT KIADÁSÚ – ORSZÁGONKÉNT MINDÖSSZE 12 PÁR ÁLL RENDELKEZÉSRE – NIKE EQUALITY/BHM MERCURIAL VAPOR FUTBALLCIPŐNEK VILÁGOS AZ ÜZENETE: MINDEN HANGNAK MEG KELL SZÓLALNIA, MINDEN EMBER EGYFORMÁN ÉRTÉKES. AZ ELADÁSOKBÓL SZÁRMAZÓ TELJES BEVÉTEL A NIKE TEHETSÉGES AFROAMERIKAI SPORTOLÓKAT TÁMOGATÓ HIGHER FUND ALAPÍTVÁNYÁHOZ KERÜL.

Vásárlás

EGYÉRTELMŰ ÜZENET A PÁLYÁRÓL ÉS A PÁLYÁN KÍVÜLRŐL

„NEM ENGEDHETJÜK MEG MAGUNKNAK, HOGY TÉTLENEK VAGY KÖZÖNYÖSEK LEGYÜNK – JELENTETTE KI AZ AC MILAN KÖZÉPPÁLYÁSA, KEVIN PRINCE BOATENG, AKI A RASSZISTA BEKIABÁLÁSOK ELLENI TILTAKOZÁSUL LEVONULT A PÁLYÁRÓL, ÉS EGÉSZ CSAPATA KÖVETTE. – A SPORTOLÓKNAK ÉS MÁS HÍRESSÉGEKNEK KÜLÖNÖSEN NAGY A FELELŐSSÉGÜK, HOGY AZ EMBEREK SZÍVÉHEZ SZÓLVA FELEMELJÉK SZAVUKAT AZ EGYENLŐTLENSÉG ELLEN.”

Vásárlás