End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST
Nike Neymar Jr. Mercurial Vapor

Nike Neymar Jr. Mercurial Vapor

2020.04.07. 3 perces olvasási idő

A Nike bemutatja a Mercurial Vapor Neymar Jr. cipők új, exkluzív kollekcióját, a Jogo Prismáticot

Újabb darabbal bővül az 11Teamsports exkluzív kollekciója. Csupán néhány világsztár mondhatja el magáról, hogy saját nevével ellátott kollekcióval rendelkezik. Neymar Jr a kevés kiválasztott egyike: bemutatjuk a Nike Neymar Jr családjának legújabb darabját a Jogo Prismáticot! A színek robbanása tökéletesen visszatükrözi a brazil csillag leláncolhatatlan karakterjegyeit és pályán nyújtott teljesítményét.

Neymar folyamatosan alkot a pályán, már már művészi szintre emeli a labdarúgást. Váratlan, hihetetlen technikai megoldásai körberagyogják annak minden pontját. Megmozdulásai szemet gyönyörködtetőek, tele vannak egyéniséggel. Szavakkal nem könnyű leírni személyiségét, és az előbb leírtak mind igazak a Jogo Prismático kollekcióra is. A korábbi darabok után - melyeket tetoválásai, vagy dinamizmusa ihletett - a  Nike kooperációjában a Jogo Prismatciót ismét átszövi a brazil csillag igazi karaktere.

Nike Mercurial Vapor

Amikor Neymar a pályára lép, az öröm és a tökéletesség teljes spektrumát engedi a gyepre. Egyediségét az a kreatív káosz adja, melyet a védelmekkel szemben épít fel. Kiszámíthatatlan, megmagyarázhatatlan, utánozhatatlan. Alig várjuk, hogy mindezt újra a pályán lássuk, és hogy végre bemutatkozhassanak a színek és a tükröződő grafika is a legnagyobb színpadokon!

Nike Mercurial Vapor

Nike Mercurial Vapor

A Nike Mercurial Vapor Neymar Jr. "Jogo Prismático" hamarosan elérhető a 11Teamsportson.

Jakub Jonáš.