End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST
Vásárlás Future 18.1

A JÖVŐ CSAK A TIED

A PUMA bemutatja új, innovatív FUTURE futballcipőjét. Az első teljes mértékben lábhoz igazodó cipő adaptív NETFIT technológiával. Elsősorban intuitív játékosok számára, akik lehetőségeik határait kitolva folyamatosan tökéletesíteni kívánják magukat. Legyél Te is olyan, mint Griezmann vagy Čech. Találd meg az egyéni stílusodat. #NewLevels

A PUMA speciálisan futócipőkhöz kifejlesztett NETFIT rendszere lehetővé teszi a viselője számára hogy kísérletezzen, és cipőjét az ízlésének, futóstílusának vagy egyéni preferenciáinak megfelelően kösse be. A fűzés így variabilitást és kényelmet egyszerre kínáló, teljesen egyedülálló élménnyé válik. A NETFIT maximális segítséget nyújt legyen szó akár erős, akár közepesen erős fűzésről, vagy például szorosabb saroktájéki rögzítésről. A cipő felső részét a lábfejet második bőrrétegként körülölelő evoKNIT zokni képezi, amely tökéletes kapcsolatot létesít a sportoló és a labda között. Kifejlesztése során külön hangsúlyt kapott, hogy egyedi, alacsony kialakításának köszönhetően ne korlátozza a mozgást, és az anyaga maximális kényelmet nyújtson végig a játék során.

Az új RAPIDAGILITY talp futás közben tökéletes csillapítást, egyenletes teljesítményt és energiamegtakarítást kínáló ultrakönnyű Pebax anyagból készül.

KORLÁTLAN LÁBRASZABÁS

NETFIT technológia korlátlan cipőfűzési lehetőségekkel.

PÁRATLAN SEBESSÉG

RAPIDAGILITY talp 100%-os gyorsuláshoz.

MOZGÉKONYSÁG HATÁROK NÉLKÜL

textil evoKNIT zokni a mozgékonyság és könnyedség érdekében.

Vásárlás Future 18.1