End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Puma Power Up bemutató Berlinben

Felkavarta az unalmas hétköznapokat Németország fővárosában a Puma, amikor a Power Up kollekcióval bemutatta focicipőinek legújabb generációját. A világsztároknak köszönhetően a helyszínül szolgáló ipari terület underground focipályává változott és megtelt lüktető energiával.

A berlini eseményen magunk is láthattuk, hogy a foci nem ismer határokat, ha menőzésről van szó, valamint ha már így állunk: egy füves focipályát gyakorlatilag bárhol fel lehet állítani. A ONE és a FUTURE cipők újragondolásával a PUMA egészen biztosan megnyerte a hetet és minden figyelmet magán tartott a POWER UP kollekció friss és vonzó dizájnjával. 

Luis Suarez

A sűrű estét az ipari negyedben olyan vendégekkel fűszerezték, mint Axel Witsel, Julian Weigl és Mahmoud Dahoud, a Borussia Dortmund játékosai. Szintén jelen volt Luis Suarez és Davie Selke, akik tovább emelték az est fényét. Számos kihívással mutatták be az új ONE és FUTURE teljes arzenálját.

Puma Power Up event in Berlin

Természetesen további szórakozásra is lehetőség volt a Playstation Party Zónábanm valamint koncerteket is láthattunk Summer Cemtől és a  Sugar MMFK-tól.

A PUMA ismét sikert aratott a futball és a városi kultúra keresztezésével, valamint újra megvillantotta karmait a világnak az exkluzív lépőkkel.

Puma Power Up event in Berlin

Puma FUTURE Power Up

Puma Power Up event in Berlin

Axel Witsel

Sugar MMFK

Jakub Jonáš - Top4Football.