FOOTBALL SUMMER SALE - 25-75% kedvezmény futballcipőkre & Fanshop termékekre! VÁSÁROLJ MOST

Téli edzőfelszerelés

A hideg, téli időszakra szereld fel magad a Nike Edző kollekciójával

A legtöbb focista a telet legszívesebben eltörölné. Műfű, megkeményedett izmok, megmerevedett lábujjak. Minden ami a megelégedettség ellen szól. Van egy jó hírünk. A Nike elkészített egy teljes értékű Edzőruha kollekciót, amely biztosan tetszeni fog, és nem utolsó sorban melegen tart. Kezdjünk el keményen edzeni!

A leghatékonyabb technológiával felszerelt edzőruha kollekció? Minden játékos álma. A Nike-nál már megszokhattuk, hogy az álmok valóra válnak. Az utolsó termékek inspirációt adnak, hogyan lehetne még jobbá tenni a következőket. Nem topogni egy helyben. Ez az oka annak, hogy a legújabb kollekció a minőségi anyagok és pontos szabás kombinációját adja, amely egyetlen célt szolgál - a legjobbnak lenni.

Az ergonomikus szabásnak és a sztreccs anyagnak köszönhetően a ruha a részeddé válik. A rétegek egymáshoz illeszkednek, az összhangjuk a játékos maximális kényelem és biztonság érzését biztosítja. Már nem szükséges minden ruhadarabodat magadra öltened. Nem kell azon gondolkodnod, hogy melyik réteget vedd fel utoljára. Elég arra gondolnod, hogyan tudod nap mint nap túlszárnyalnod magad.

Kompressziós ruházat, nadrágok, felsők, kesztyű és egyéb nélkülözhetetlen felszerelés a téli edzésedhez. Szereld fel magad kizárólag a Top4Football-nál.

Jakub Jonáš - Top4Football

prvni-liga
prvni-liga
prvni-liga
prvni-liga