End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Top4 Sílus - csempéssz egy kis stílust a bőröd alá

Ez már nem csupán 90 perc küzdelem. A labdarúgás kultúra, életmód számunkra. Nem csak az elménkben, hanem a testünkön is viseljük. A labdarúgók népszerűsége most már virtuális paraméterekkel rendelkezik, így a sport márkák olyan szabadidő kollekciókat adnak ki, amelyek a legnépszerűbb játékot a nagyvárosok nyílt utcáira irányítják. A labdarúgók arcok, bálványok és inspiráció. Jól kell kinézniük. Ezért jelentkezünk néhány ötlettel, hogyan hozd harmóniába a stílusod, hogy láthatóvá vállj. Akkor öltözzünk fel!

A labdarúgás és a divat összeolvadása egységes és természetes. A siker növeli az önbizalmat, és az önbizalom javítja a stílust. A labdarúgók több millió embert érnek el, a közösségi oldalaknak köszönhetően állandóan a szemünk előtt vannak. Mutatkozni akarnak, a fiatal rajongóik követik és utánozzák őket. Az ötletek tárháza korlátok nélküli. A kreativitás mindenütt támad. Ebben az fejezetben megmondjuk, hogyan légy stílusos, hogyan érezd magad kényelmesen. Kövess minket!

1. Funkcionális alsóruházat
A funkcionális alsóruházat elválaszthatatlan részét képezi a játékosok felszerelésének. Miért ne lehetne összhangba hozni a szabadidő ruházattal? Mint egy rejtett öltöny, veszélyesen stílusos és friss.

nike

2. A kulcs a két szín
Egy szentírás. Az egyszerű a legjobb. A két szín egyesítése és harmóniája kulcsfontosságú a sikerhez. Manapság a sötét színek a divatosak.

nike

3. A megfelelő sportcipő
Nem hiába mondják, hogy a cipő mindent elmond az ember jelleméről. Az állítást nem vehetjük halálosan komolyan, de némi igazság van benne. A focisták lassan felfedezik a divatirányzatokat, a tervezők ún. "high fashion", ill. limitált kiadású kollekcióit. A legnépszerűbbek azonban a sportcipők maradnak melyek előnye a kényelem és a komfort.

nike air max

4. Stílusos ruházat
Csodálatos, hogy a futball az elmúlt években összefonódott a divattal. A labdarúgás tehát szokatlan alkalmat teremt létrehozni valami különöset, valami kreatívat. A legnépszerűbb sportág így frissebb és stílusosabb lesz. Az érdekes szabás, különböző színek és újdonságok - ez teszi a szabadidő-, ill. sportruházatot a divat világának bátor elemévé.

nike

Jakub Jonáš - Top4Football