End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Bemutatjuk az FC Barcelona új mezét

A kockák az új csíkok! Legalábbis ezt állítják Barcelonában az új szezon előtt, miközben a Nike-val karöltve elhagyták a tradicionális csíkos dizájnt és bemutatták a legújabb hazai mezt, melyet a katalán főváros Eixample negyede inspirált a rácsos utcaszerkezetével.

A világ egyik legnagyszerűbb klubja bátor lépésre szánta el magát, míg a Nike tervezői rájöttek, mindig meg kell újulni. Legfőbb ügyfelüknek így egy igazán friss dizájnt raktak össze, amely a város egyik tradicionális környékének kreativitását tükrözi. A következő szezonban használt hazai mez a Blaugrana színeinek csodás interpretációja, amelyen ott virít az elmaradhatatlan pipa, a klub címere, illetve a Catalán színek a galléron.

New Barca's home kit for 2019/20 season

A mez igazán új és izgalmas,” mondja Gerard Piqué, a csapat ikonikus védője, nem rejtve várakozásait: “Még ha más is, mint eddig, ettől még 100% Barca. Emellett visszatükrözi a csapat és a szurkolók kapcsolatát, akik mindig előrébb visznek minket, ez pedig nagyszerű."

Az új mez egészen biztosan erős érzelmeket fog kiváltani, két táborra osztva a Barca szurkolókat. Emellett az biztos, Ivan Rakitič, egészen biztosn szeretni fogja.

A Barca 2019/2020-as szezonra készült hazai meze hamarosan elérhető a  Top4Football webshopon.

Jakub Jonáš - Top4Football.